Home Zanimljivosti ‘Od dejtanja i varanja to bi bilo to od mene’: zgodna voditeljica...

‘Od dejtanja i varanja to bi bilo to od mene’: zgodna voditeljica na radiju s narodnjacima oplela po muškom rodu, a potom otišla na ‘remont’

SHARE

Statusi Ecije Ivušić nisu uvijek rječiti, ali kada odluči ‘oplesti’ po nekome, onda nema susprezanja. Zgodna voditeljica na radiju koje je uzbudilo hrvatsku javnost počevši u eter bez pardona puštati najveće narodnjake, najviše voli ‘nagaziti’ – muški rod.
Onaj dio koji vara posve prirodno, pa im na “sprovod dođu tri ucviljene udovice: žena, ljubavnica 1 i 2”, kako se našalila u svojoj posljednjoj objavi na Instagramu.

No ne muči voditeljicu varanje kao takvo, već nije pohvatala kako nađu vremena za to. Ona sama na jedvite jade održava svoju vezu s poslom, ali isto tako s vremena na vrijeme nađe koji sat i za ‘remont’. Koji se pak sastoji od svih mogućih beauty tretmana koje možete zamisliti, pravo čašćenje!

“Uvijek sam se divila onim muškarcima koji umru pa im na pogreb dođu 3 ucviljene udovice. Žena, ljubavnica 1 i 2. Kud to sve uguraju u raspored? Upravo završila svoj trosatni dejt (farbanje, frizura, nokti= remont ). Moraš se skockat kad varaš radio s telkom sutra. Od dejtanja i varanja to bi bilo to od mene”, napisala je Ecija uz objavu “osvježenog” izdanja i oduševila svoje mnogobrojne pratiteljice.
“Žena objasnila”, podržale su je, dok su ostali priču o varanju i dejtanju zanemarili i usredotočili se na haljinu i frizuru. Nemaju svi ipak iste prioritete, piše Slobodna Dalmacija