Home Zanimljivosti ‘Ovako tata slavi kad ženi kćer’: Maja Šuput mokra i bosa zapjevala...

‘Ovako tata slavi kad ženi kćer’: Maja Šuput mokra i bosa zapjevala s ocem nevjeste, pratitelji oduševljeni snimkom

SHARE

Zna se odavno da je, što se tiče svadbi u Hrvata, Maja Šuput “jedna i jedina”, “neponovljiva” zabavljačica, pa nije ni čudo što je malo koju subotu unazad nekoliko godina provela na miru i tišini.

Angažirana je uzduž i poprijeko Lijepe Naše, nema u kojemu kutku države nije zasvirala sa svojim bendom. Protekloga je vikedna odrađivala pir u Cavtatu, a čini se da je imala i ažurnog pomoćnika.

Šuput je naime na svojemu Instagramu podijelila snimku s posljednjeg vjenčanja na kojemu je pjevala, snimljenu u trenutku kada se na pozornicu, da joj malo pripomogne, popeo i nevjestin otac.

Oduševljeni mladenkin tata zapjevao je popularnu pjesmu Bijelog dugmeta “Ne spavaj, mala moja…” i oduševio kako uzvanike na piru, tako i Majine pratitelje na društvenim mrežama.
“Ovako tata slavi kad ženi kćeri i ovako to izgleda u 3 ujutro. Ja standardno bosa i mokra sa plesačem večeri… Volimo vjenčanja jer je to zaista odličan alibi da se ozbiljno opustimo, a da nam sutra nitko ne prigovara!!!!”, napisala je pjevačica uz objavu.

“Tata je zakon!!!”, “Bravo za Maju i za tatu!”, “Ajme, fenomenalan je”, “Tarapana”, prokomentirali su snimku oduševljeno.
“Ako mi ona ne bude pivala na piru, neću se ni udavati!”, dodala je jedna komentatorica usput, no mnogi su se složili da stvarno ne bi imalo smisla organizirati ikakav pir bez Maje Šuput, piše Slobodna Dalmacija