Home Zanimljivosti Pjevačica opisala što je napravila tjelohranitelju, fanovi bijesne: “To je seksualno zlostavljanje”

Pjevačica opisala što je napravila tjelohranitelju, fanovi bijesne: “To je seksualno zlostavljanje”

SHARE

Demi Lovato pokušala je nasmijati fanove podvalom koju je priredila svom tjelohranitelju, a za koju kaže kako je najluđa stvar koju je napravila.

”Unajmila sam prostitutku u Vegasu i poslala je u Maxovu sobu da ga iznenadi. Ušla je unutra i uhvatila ga za strateško mjesto, a on se izbezumio”, napisala je pjevačica misleći kako nema ništa loše u spački koju je napravila.

No umjesto smijeha, dočekale su je potpuno suprotne reakcije, pa su 25-godišnju Demi obožavatelji zasuli komentarima o seksualnom zlostavljanju.

”Bravo djevojko, unajmila si osobu da uđe u nečiju sobu i seksualno zlostavlja”, ”Ovo je usrana stvar za napraviti. To je seksualno zlostavljanje s Demine strane. Zgrožena sam”, ”Ona stvarno misli da je seksualno zlostavljanje smiješno? Zlostavljanje je zlostavljanje! Radilo se o muškarcu ili o ženi”, samo su neki od komentara na tweet kojeg je pjevačica ubrzo izbrisala.

Lovato se nakon napada ponovno oglasila te se ispričala svima koje je uvrijedila, a u njezinu obranu stao je i sam tjelohranitelj.

”Vi ljudi stvarno trebate odrasti! To je bila šala i smiješna podvala osobe za koju i s kojom je nevjerojatno raditi. Volim te Demi”, napisao je Max dajući do znanja Deminim obožavateljima kako mu je cijela situacija smiješna.