Home Crna kronika TRAGEDIJA Preminuo u bolnici nakon jučerašnje nesreće

TRAGEDIJA Preminuo u bolnici nakon jučerašnje nesreće

SHARE

Zoran Zorić (47) iz Pančeva, profesor na Fakultetu veterinarske medicine u Beogradu jedan je od troje stradalih u stravičnoj nesreći koja se jučer ujutro dogodila na Ovčanskom putu kod Pančeva u Srbiji.

Sudeći prema informacijama sa Zorićevog Facebook profila, 2014. godine postao je doktor znanosti, prošle godine dobio je i zvanje docenta, a bio je zaposlen na Katedri za anatomiju. Spisak njegovih znanstvenih radova može se naći na stranici Fakulteta, piše Blic.rs.

Foto; RAS Srbija

Zorić je živio na Ovčanskom putu, nedaleko od mjesta nesreće, nije bio oženjen i često je objavljivao fotografije domaćih životinja o kojima je brinuo na svom imanju.

Podsjetimo, do nesreće je došlo jučer oko 9 sati na raskrsnici Ovčanskog i novog Pančevačkog puta. U lančanom sudaru su učestvovali “Corsa”, “Fiat” i “Dacia”, kojom je upravljao Zorić. On je bio sam u automobilu.

Žena koja se nalazila u “korsi” poginula je na licu mjesta, jedna putnica je preminula u Urgentnom centru, a Zorić je podlegao ozljedama tijekom poslijepodnevnih sati na intenzivnoj njezi Urgentnog centra.