Home Zanimljivosti JOVICA UOČI NIKOLININA KONCERTA U SPLITU: ‘Meni je zabranila da dođem…’; ...

JOVICA UOČI NIKOLININA KONCERTA U SPLITU: ‘Meni je zabranila da dođem…’; Nikolina mu sprema poniženje u Splitu: Jovica u priču upleo i Jelenu Rozgu, ovo će biti neviđeni spektakl

SHARE

Benkovčanin priznaje kako njegova zaručnica ima valjan razlog zbog kojega mu ne da da je dođe gledati

Par zbog kojeg su svi gledatelji posljednje sezone reality sapunice Ljubav je na selu jedva čekali novu epizodu, zajedno je unatoč svim trzavicama i kušnjama koje su se događale pred kamerama. Da, dobro slutite, Nikolina Cvek (26) došla je na imanje svoga fatalnog odabranika Josipa Ćiritovića Jovice (34), s kojim se strastveno ljubila već na prvom spoju.

 

Da se bavi pjevanjem odmalena, osebujna je crnka više puta spomenula u showu, a gledatelji su je i vidjeli odnosno čuli na djelu. Popularnost koju joj je donijelo pojavljivanje u popularnoj sapunici Puljanka je iskoristila maksimalno i već radi punom parom na zakazivanju gaža. Tako će svi zainteresirani moći svjedočiti pjevačkom čudu Nikoline Cvek već 21. lipnja u Splitu, gdje će održati koncert u jednom kafiću.

Jovica ne smije doći

Iako bi bilo logično i očekivano, Benkovčanin Jovica svoju zaručnicu neće bodriti iz publike, ali ne svojom voljom. “Želio bih doći na Nikolinin koncert u Splitu, ali mi je ona to zabranila jer zna da bih se ja popeo na pozornicu i počeo je ljubiti pred svima”, kazao je za 24 sata.

Njegova je popularna draga tako odlučila da bi izbjegla eventualne neugodnosti tijekom nastupa. “Dobro je i rekla. Ja bih došao na svirku i ne bih silazio s nje. Stalno bih je ljubio”, priznao je zaljubljeni Jovica, koji se divi Nikolininu pjevačkom talentu.

‘Ona je ista Rozga!’

Na snimanju je showa Puljanka nekoliko puta dala do znanja da joj je uzor Jelena Rozga(40), čije pjesme obožava, a njezin zaručnik smatra da njih dvije ne povezuje samo isti glazbeni ukus. “Ona je meni ista Rozga”, kaže Jovica. Nikolina tvrdi da je on malo ljubomoran što je muška publika voli. “Mene cijeli Zagreb poznaje jer stalno negdje nastupam”, hvalila se nedavno.

Iako ih je spojio popularni show, golupčići se navodno poznaju mnogo dulje. “Mi smo se upoznali preko društvene mreže još prije pet godina. Dala mi je i svoj broj, ali sam ga slučajno zagubio. Baš mi je drago da smo se opet sreli u showu”, izjavio je zavodnik iz zadarskog zaleđa i dodao kako ljubav između njih cvjeta te da se čuju po nekoliko puta dnevno, a njihovi razgovori traju satima, ponekad i u gluho doba noći.