Home Zanimljivosti Trostruka radost i slatke brige stigle u obitelj Maje i Mladena Jerkića

Trostruka radost i slatke brige stigle u obitelj Maje i Mladena Jerkića

SHARE

Maja i Mladen Jerkić iz Banjaluke roditelji su prvih trojki koje su ove godine rođene u Klinici za ginekologiju i akušerstvo Univerzitetskog kliničkog centra RS.

Presretna i ponosna majka kaže da je trudnoća prošla u najboljem redu, da nije imala nikakvih problema, te je 25. maja carskim rezom donijela na svijet Veljka, Emiliju i Mihajla.

Dodaje da ima još jednog sina od osam godina, koji je presretan što je dobio dva brata i sestru, te da jedva čeka da dođu kući.

Maja kaže da je ostala trudna prirodnim putem i da se nije nadala da nosi trojke. Dodaje da je doktorica na drugom pregledu ustanovila da će roditi trojke.

“Kada je doktorica rekla da nosim trojke, najprije sam se iznenadila, jer u porodici niko nije imao blizance, a trudnoća je začeta prirodnim putem. Na početku smo svi bili iznenađeni, ali poslije smo bili presretni zbog te vijesti”, priča Maja.

Dodaje da je i njen suprug bio u šoku zbog saznanja da nosi trojke, ali da je poslije prvobitnog šoka bio presretan zbog novih članova obitelji.

Ističe da jedva čeka da ona i bebe izađu iz bolnice i da ih kod kuće čekaju suprug i sin koji će joj pomagati, ali da su angažovali i tetu da im pomogne oko novih članova porodice.

“Ovdje svi paze na nas, lijepo se ophode prema nama i sestre i doktori. Posebno sam zahvalna doktorici koja je vodila moju trudnoću Aleksandri Rodić, koja je bila uz nas i u lijepim trenucima, ali i u onim malo težim”, priča Maja.

Majka prvih ovogodišnjih trojki u Banjaluci kaže da je njen suprug nezaposlen, a da je ona zaposlena, ali da ne zna kako će uskladiti obaveze oko posla i beba. Ali i pored toga, ističe da je presretna zbog rođenja beba i što sada ima veliku porodicu.