Home Zanimljivosti Srbijanski mediji pišu o tome kako se Darko Lazić družio s pravnicom...

Srbijanski mediji pišu o tome kako se Darko Lazić družio s pravnicom iz Ljubuškog

SHARE

Folk pjevač Darko Lazić vrlo rado je prihvatio poziv na gostovanje u diskoteci u Ljubuškom, a tamo je do sitnih jutarnjih sati lumpovao sa Željkom Bukmir, piše Press online.

Naime, “fatalna Željka”, kako je zovu u bosanskohercegovačkim medijima, i Darko Lazić čitave večeri nisu se odvajali jedno od drugog, a velika količina alkohola koju su popili te večeri učinila je da zajedno dočekaju jutro.

– Željka obožava Darka i budući da je porijeklom iz Ljubuškog, tražila je od gazde, koji je inače njen prijatelj, da ugovori nastup sa Lazićem, jer ga nije dugo videla. Darko je odmah pristao, a jedan od razloga je bio i to što je znao da će tu biti i Željka, koju je upoznao prije nekoliko godina – kaže za “Alo!” dobro obaviješteni izvor i dodaje da su se Darko i Željka vidjeli i prije njegovog nastupa, da bi potom nastavili druženje u diskoteci.

– Darko je na nastup došao ranije zbog Željke, a onda su popili piće i ispričali se. Lazić nije želio pričati o propalom braku sa Anom Sević, već ga je isključivo zanimao Željkin ljubavni život. Bilo mu je drago što ona nema ozbiljnu vezu, pa su odlučili da se dobro zabave. Darko je sve pjesme te večeri posvetio njoj, a nekoliko puta ju je i pozdravljao – kaže izvor koji je želio ostati anoniman i dodaje da su se Darko i Željka razišli u sitne jutarnje sate, prenosi Press online

printscreen/instagram.com/zbukmir

Željka se iste večeri pohvalila fotografijom sa pjevačem, na kojoj je on grli. Ali fotografiju je ubrzo izbrisala.

Ipak, kada su je novinari pozvali za komentar, Željka je potvrdila da se te večeri vidjela sa Darkom, ali nije željela otkrivati detalje susreta, tvrdi Press online.