Home Društvo UZBUNA U DRŽAVNOM VRHU Pojavila se čudna bolest, napada smo jednu skupinu:...

UZBUNA U DRŽAVNOM VRHU Pojavila se čudna bolest, napada smo jednu skupinu: ‘Simptomi su kao kod potresa mozga’

SHARE

Državni tajnik Mike Pompeo objavio je u utorak priopćenje u kojem se kaže da je State Department utemeljio radnu skupinu kako bi se riješilo pitanje “neobjašnjenih zdravstvenih incidenata”.

Američki State Department evakuirao je najmanje još dvoje Amerikanaca koji su se razbolili u Kini nakon što su čuli čudne zvukove, piše u srijedu New York Times. State Department nije odmah bio dostupan za komentar dva najnovija slučaja.

Liječnički tim odletio je u kineski grad Guangzhou kako bi pregledao diplomatsko osoblje iz američkog konzulata i njihove obitelji, piše New York Times

Dosad su 24 diplomata i članova njihovih obitelji koji su bili na Kubi i jedna zaposlenica u Kini primijetili neobične simptome čudne bolesti, objavio je ranije State Department. Njihovi simptomi slični su onima potresa mozga ili blažih povreda mozga.

Državni tajnik Mike Pompeo objavio je u utorak priopćenje u kojem se kaže da je State Department utemeljio radnu skupinu kako bi se riješilo pitanje “neobjašnjenih zdravstvenih incidenata”. “Još nije utvrđena precizna priroda problema od kojih pati pogođeno osoblje, te postoji li za sve slučajeve isti uzrok”, naveo je Pompeo.