Home Šport Ljubuški je spreman za Svjetsko prvenstvo! Evo što vas čeka u fan...

Ljubuški je spreman za Svjetsko prvenstvo! Evo što vas čeka u fan zoni u središtu grada

SHARE

Grupa zaljubljenika u nogomet, okupljena oko Udruge “Uvijek Vjerni” odlučila je volonterski pokrenuti projekt navijačke zone u Ljubuškom, s ciljem da za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji što jače i što bolje podrže naše Vatrene.

“Uz odobrenje i potporu Općinskog vijeća i načelnika krenuli smo s realizacijom fan zone koja će se održavati svakodnevno od 14. lipnja do 14. srpnja 2018. na trgu Franje Tuđmana (iza općine)”, priopćili su organizatori.

“Ovakav tip fan zone je u potpunosti nekomercijalnog tipa, odnosno neće biti naplaćivan ulaz, niti će biti kakva ograničenja, svi su dobrodošli”, dodali su.

U sklopu fan zone nalaziti će se igralište s umjetnom travom za djecu i odrasle koje će biti osvijetljeno i otvoreno za sve tijekom cijelog trajanja fan zone, a planira se i postavljanje ostalih zabavnih sadržaja poput stolnog nogometa i sličnih društvenih igara.

Gledanje utakmica biti će omogućeno na velikom videozidu (8m2), uz igralište će biti postavljen projektor za najmlađe, a oni koji žele udobnost lounge bara moći će pratiti utakmice na još tri velika TV-a.

U planu je organiziranje velikog broja nagradnih igara i tombola koje će se izvlačiti u poluvremenima utakmica, a organizatori navode kako u suradnji sa sponzorima planiraju organizirati i razna nogometna i navijačka natjecanja koja će se odvijeti tijekom cijelog trajanja fan zone.

“Naš glavni cilj je omogućiti svima djelić atmosfere koju smo mi osjetili kroz mnogobrojne posjete utakmicama i prvenstvima. Želimo da naši građani osjete euforiju i atmosfere kao i skoro svi veći gradovi Europe, a ujedno želimo educirati naše najmlađe kako sa srcem i bez nasilja bodriti našu nacionalnu momčad”, kažu organizatori.

sadrzaj fan zona