Home Crna kronika Međugorje: Park u Sivrića samo nekoliko dana što je završen već se...

Međugorje: Park u Sivrića samo nekoliko dana što je završen već se našao na meti vandala

SHARE

Park u Sivrića nalazi se uz glavnu prometnicu prema centru Međugorja i samo njegovo obnavljanje dočekano je s oduševljenjem, jer je sigurno da će pridonijeti ljepšem izgledu Međugorja, kao što se može i vidjeti kada se prođe pored parka.

No, nažalost, samo nekoliko dana što je u potpunosti završen park u naselju Sivrići, pojedinci su se potrudili da taj park odmah u startu unište, tako je tek posijana trava gazana i oštećeno je nekoliko prskalica, stoji na facebook stranici MZ Međugorje, a njihovo priopćenje donosimo u cijelost:

“PARK SIVRIĆI ll dio. Mozemo se svi mi puno truditi da nam mjesto ljepse izgleda ,s nestrpljenjem čekati da imamo i lijep travnjak ali… Postoje i pojedinci kojima to ne samo da nista ne znači vec se i primitivno izivljavaju na necemu sto ce svima nama sluziti. Naime samo sto smo posijali travu i pored par stotina metara šetnice neki gaze prečicom i ostavljaju svoje duboke tragove u mokroj zemlji,neki se vozaju biciklima prečicom par prskalica vec je ostećeno.Vrhunac seljakluka i primitivizma je kad vam se pun auto mladih osoba pod gasom vjerovatno u sitne sate vozi auto mobil po stazama u parku.Veli meni nedavno jedan prijatelj kad zavrsite park stavite videonadzor jer ima budala koji ce namjerno praviti stetu.S nevjericom sam ga pogledao i pitao sta je tebi jesi ti zdrav?Ocito lomljenje klupa pod Krizevcom nije nam bila dovoljna opomena. Samo mogu na kraju ponoviti jednu staru izreku “ne bacajte biserje pred svinje”.Svinje preferiraju tikve. A u park ide video nadzor pa cemo vidjeti.”

park-u-sivrica-ostecen-1.jpg

park-u-sivrica-ostecen-2.jpg

park-u-sivrica-ostecen-6.jpg

park-u-sivrica-ostecen-5.jpg

park-u-sivrica-ostecen-4.jpg

park-u-sivrica-ostecen-3.jpg

park-u-sivrica-ostecen-7.jpg

Međugorje dobiva novi park