Home Crna kronika Ovo je Marina zvana „Smrt“: „Skakavcem“ izbola maturanta zbog muzike

Ovo je Marina zvana „Smrt“: „Skakavcem“ izbola maturanta zbog muzike

SHARE

Marina Trajković (34), zvana “Smrt” iz sela Ćurkovice kod Surdulice, izbola je preksinoć skakavcem Dejana Milenova (18), maturanta Tehničke škole, nakon kraće rasprave i tuče na šetalištu u centru ovog mjesta.

U tuči je, uz Marinu i Milenova, učestvovao i njen brat Marjan zbog čijeg izbora muzike je svađa i počela. Inače, Marina i njen brat su sebi dali nadimke “Smrt” kojima se hvale na društvenim mrežama.

Do incidenta je došlo nakon svađe oko muzike s mobilnog telefona.

– Brat i sestra su šetali oko ponoći. On je u ruci nosio telefon s kojeg se čula lagana muzika. Negdje kod Elektrodistribucije, u samom centru grada, prošli su pored D. M., koji je bio u pripitom stanju. On je tražio da promjene muziku na telefonu, a nakon što je Marjan to odbio da uradi, fizički ga je napao i zadao mu nekoliko udaraca rukom. Kada je to vidjela, Marina je izvadila “skakavac” iz torbe i tri puta ubola maturanta u stomak.

Povrijeđenom mladiću je ljekarska pomoć ukazana u Zdravstvenom centru u Surdulici, a zatim je upućen u Klinički centar u Nišu. Marini je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedena tužilaštvu.

Prema priči onih koji poznaju Trajković, ovo nije prvi incident koji je napravila.

Nezgodna osoba, konfliktna ličnost

– Marina je veoma nezgodna osoba, koja stalno nekom prijeti. Prije nekoliko godina je preko društvenih mreža prijetila jednoj djevojci iz Vladičinog Hana, koja se zabavljala s njenim bivšim momkom. Trajković važi za konfliktnu ličnost, koja nije zaposlena i nije udata. Njen brat, zajedno s njihovim ocem radi u automehaničarskoj radnji koju imaju – kaže ova Surduličanka, koja ne želi da joj se spominje ime.

Za Dejana Milanova, oni koji ga poznaju, imaju podijeljeno mišljenje. Jedni kažu da je fin i druželjubiv dečko, drugi pričaju da voli da popije i da tada zna biti problematičan.

Druga strana priče

Marinin brat, zbog kojeg je i došlo do incidenta u centru Surdulice ima drugu verziju priče. Marjan kaže da nije bio on taj koji je puštao muziku, već da su to radili mladići s kojima su se sukobili.

Marjan, Marinin brat: Ona nikoga nije napala

– Oni su puštali muziku i policija je došla da ih hapsi zbog zbog galame. Pošto poznajem jednog od policajaca, zamolio sam ih da ih ne diraju. Međutim, kada je policija otišla, njih petorica su napala mene i moju sestru – kaže Marjan i dodaje da njegova sestra nije nikog povrijedila.

– Marina nikog nije izbola, već su se oni kasnije pijani pobili i neko je tog dečka izbo nožem – kaže Marjan Trajković zvani “Smrt”.