Home Crna kronika Dvoje mrtvih i dvoje u bolnici: Strašan sudar kamiona i auta

Dvoje mrtvih i dvoje u bolnici: Strašan sudar kamiona i auta

SHARE

U sudaru automobila i kamiona kod Našica, između naselja Donja Motičina i Martin, u petak oko 11.30 sati poginulo je dvoje ljudi, dok ih je još dvoje ozlijeđeno, te su prebačeni u našičku bolnicu.

Dvoje mrtvih i dvoje u bolnici: Strašan sudar kamiona i auta kod Donje MotičineViše na http://bit.ly/2HPICIlReporterka: Danijela Mikola

Gepostet von 24sata am Freitag, 15. Juni 2018

Uzroke nesreće je teško nagađati, no prema onome što se može vidjeti s mjesta nesreće, auto je nakon silovitog sudara s kamionom koji je prevozio drvene balvane završio u odvodnom kanalu. U njemu su bili muškarac i žena starije dobi koji su izgubili život.

Radi se o državnoj cesti koja je dosta prometna, ali i opasna jer se na tom dijelu svako malo događaju nesreće. Primjerice, protekle godine je ovdje kamion sletio s ceste i udario u kuću, a prije dvije godine prevrnuo se autobus.

Načelnik općine Donja Motičina već duže vremena upozorava da bi cestu trebalo dodatno osigurati.

U Đakovu poginula biciklistica

Nažalost, to nije bila jedina nesreća sa smrtnom posljedicom u petak. Naime, u jutarnjim satima u Đakovu je automobil naletio na biciklisticu koja je od posljedica nesreće preminula u bolnici, piše 24sata.hr