Home Politika Dragan Čović u Grudama! Hrvatski narod i HNS idu do nove pobjede

Dragan Čović u Grudama! Hrvatski narod i HNS idu do nove pobjede

SHARE

Danas je Posušje i Grude posjetio prvi čovjek bosanskohercegovačkih Hrvata, predsjednik HNS-a i HDZ-a BiH Dragan Čović.

Čović je u Posušju i Grudama razgovarao o situaciji u ovim lokalnim zajednicama. U Posušju Branko Bago, u Grudama Ljubo Grizelj, sa svojim suradnicima, predsjednicima općinskih vijeća i odbora te užim krugom vodećih ljudi u stranci informirali su Čovića o problemima s kojima se susreću kao i o promjenama koje žele vidjeti kako na izbornim listama tako i nakon listopada, nakon što Hrvatski narodni sabor predvođen HDZ-om dobije još jedne izbore.

Na HNS i čelnog čovjeka ove institucije u predizbornom vremenu napadi će stizati sa svih strana. Najozbiljniji protukandidat apsolutno je Željko Komšić kojeg su Bošnjaci dva puta izabrali za člana Predsjedništva. Ostali kandidati mogu osvojiti mrvice, ali oni više mogu zagorčati izbor aktualnog predsjednika Hrvata i pomoći Komšiću, negoli su ozbiljni igrači u političkoj areni.

Opći izbori u BiH održati će se 7. listopada. Dragan Čović i Hrvatski narodni sabor najavljuju pobjedu na izborima, unatoč svima koji žele njihov poraz kako bi ostvarili vlastite težnje s ciljem potpunog nestanka hrvatskog naroda na tisućljetnim ognjištima, piše Grude.com