Home Zanimljivosti Glavna srpska ‘cajka’ skinula se gola da podrži reprezentaciju pa ju napali...

Glavna srpska ‘cajka’ skinula se gola da podrži reprezentaciju pa ju napali zbog podrijetla: ‘Mene bi bilo sram držati zastavu… Samo promoviraš svoje slovensko dupe!’

SHARE

Kad netko toliko voli reprezentaciju da je zbog nje spreman skinuti se potpuno gol, to bi se moralo cijeniti, ali čini se da ipak treba ispuniti neke parametre.

Jer ako ćemo izvlačiti pouku iz situacije u kojoj se našla najpoznatija srpska turbo folk pjevačica, Jelena Karleuša, za dostojno golo fotografiranje sa zastavom treba zadovoljiti nekoliko ‘točaka’.

Prvu ima, a to je zgodna figura. Na Karleušinu golu guzu nitko nije imao zamjerke, ali jedan je drugi detalj zasmetao pratiteljima. Da bi se zastava ponosito viorila treba naime biti ‘čistokrvan’ pripadnik države čija je, i to unazad nekoliko (ako smo dobro shvatili) generacija.
Po pjevačici su nemilo ‘opleli’ zbog toga što je djelomično Slovenka, što malo tko i zna, pa ju počastili prililčno groznim uvredama na račun njenoga podrijetla.

“Keba i Severina navijaju zajedno za Hrvatsku, a Slovenka Karleuša za Srbiju”, “Mene bi bilo sram držati srpsku zastavu!”, “Šta Slovenija ne sudjeluje, pa si se sad uhvatila za Srbiju da reklamiraš svoje slovensko dupe, vi Slovenci niste bas neka nogometna nacija…”, “navalili” su.
“Ona je Slovenka po mami, a Srpkinja po ocu. Jel sad jasnije? Ostavite ženu na miru”, opravdali su je neki.
Ostalima nije važno “tko je čiji”, važno je samo da se promovira.
“Pored Novaka Đokovića najbolji promotor Srbije u svijetu! Bravo!, prenosi Slobodna Dalmacija