Home Zanimljivosti Čapljinka koja je hipnotizirala stadion u Rusiji pohađala je Gimnaziju u Ljubuškom,...

Čapljinka koja je hipnotizirala stadion u Rusiji pohađala je Gimnaziju u Ljubuškom, za medije otkriva je li zaljubljena

SHARE

Hrvatska ljepotica Ivana Knöll na susretu Hrvatske i Nigerije u Kalinjingradu plijenila je pozornost fotografa.

Njezine fotografije ubrzo su osvojile naslovnice hrvatskih medija, a u naslovima i opisima vijesti ističe se da je zbog ove atraktivne navijačice vrijeme u Kalinjingradu stalo, a nazivali su je i božicom ljepote, prenosi Vecernji.ba

Ivana je na svom Facebook profilu objavila nekoliko poveznica s portala na kojima se nalazi njezina fotografija te zahvalila medijima. “Uz ovako lijepo stvorenje, Hrvatska nije mogla izgubiti. Djevojko, ti si ponos svih navijača Lijepe naše, moraš toga biti svjesna”, samo je jedan od komentara na Ivaninu ljepotu.

Inače, atraktivna navijačica koja je plijenila pažnju fotografa iz svih dijelova svijeta na tribinama u Kalinjingradu jest 26-godišnja Čapljinka. Ova mlada djevojka pažnju javnosti privukla je još 2016. godine kad se kandidirala za Miss Hrvatske kao predstavnica dijaspore.

Tada je otkrila što su joj najdraži hobiji, čime se bavi u životu te tko joj je najveća potpora. Iako je rođena u Njemačkoj, Ivana je veći dio života provela u Hercegovini s roditeljima, a pohađala je i Opću gimnaziju u Ljubuškom.

“Ime mi je Ivana Knöll, rođena sam u Njemačkoj gdje sam bila do osme godine. Sve do dolaska na Grafički fakultet u Zagreb živjela sam u Hercegovini s roditeljima, gdje sam pohađala Opću gimnaziju”, izjavila je Ivana prilikom natjecanja za Miss Hrvatske. Tada je otkrila i kako je uspješna studentica na Grafičkom fakultetu u Zagrebu.

“Uz to se bavim i modelingom pod vodstvom hrvatske modne kuće Midiken, pretežno sam ljubiteljica snimanja reklama. Inače sam i velika obožavateljica plesa, a posebice svih vrsta trbušnog plesa koje učim u plesnoj školi Nefertiti. Godinama sam se bavila latinoameričkim plesovima i nastupala”, otkrila je Ivana, predstavljajući se na natjecanju za najljepšu Hrvaticu.

Naglasila je kako bez podrške obitelji i partnera vjerojatno nikada ne bi sudjelovala na spomenutom natjecanju. “Obitelj i partner su mi uvijek bili najveća podrška u svemu, zahvaljujući njima i jesam na ovom izboru za Miss Hrvatske”, istaknula je Čapljinka, koja je ukrala show na prvom nastupu Hrvatske reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji.

Njezinu ljepotu mnogi su nazvali božanstvenom te bi je rado pozvali u svoje društvo, ali Ivana na Facebooku otkriva kako je sretno zaljubljena već pet godina, piše Vecernji.hr