Home Zanimljivosti FOTO UMALO SKANDAL…SRPSKA SVADBA STOLJEĆA: Breninoj snahi skoro ispale grudi ispred crkve…

FOTO UMALO SKANDAL…SRPSKA SVADBA STOLJEĆA: Breninoj snahi skoro ispale grudi ispred crkve…

SHARE
Dok su ulazili Aleksandra je imala dubok dekolte, a u jednom trenutku tolikom hoda, umalo se desio peh.

Aleksandra su skoro ispale grudi, ali je ipak uspjela da iskontroliše situaciju i da se ne desi neprijatna situacija.

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović danas su izgovorili sudbonosno “DA”. Njih dvoje su vodili računa o svakom detalju, a nedavno su, kako saznajemo od njihovog bliskog okruženja, potpisali predbračni ugovor.

“Prija i Filip se vjenčavaju iz ljubavi i nijedno od nih ne zanima materijalno stanje partnera. Ipak, njih dvoje su razgovarali i dogovorili se da je najbolje da potpišu predbračni ugovor. To nije ništa čudno, već je sasvim normalna stvar među svim parovima, ne samo u svijetu već i kod nas. Oboje su lako sklopili sporazum”, kaže izvor Kurira.

 

“U ugovoru je navedene pokretna i nepokretna imovina supružnika, koju prilikom razvoda ne mogu da dijele. To znači da sve što unesu u brak, ukoliko dođe do razvoda, ostaje njima, kaže Kurirov izvor.

 

Jedan detalj je posebno zanimljiv. Naime, Aleksandra je prije nekoliko mjeseci dobila vrijedan poklon od Filipa. Svi se pitaju da li će se i vrijedan četvorotočkaš računati u imovinu prije braka…

 

. Filip neće imati pravo na njen stan u Beogradu. Takođe, automobil koji je dobila na poklon od Filipa ostaje njoj”, kaže naš sagovornik i dodaje da zajedničku imovinu, kao što je i zakonom određeno, ij napola:

 

“Sve što budu stekli tokom braka dijeliće se ravnopravno ukoliko za tim bude potrebe. S tim da svako od njih ima pravo da se odrekne svog dijela u korist druge strane. Inače, u okviru predbračnog ugovora stoji i stavka po kojoj oboje imaju apsolutno pravo korišćenja pokretne i nepokretne imovine supružnika tokom trajanja braka”.

 

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović došli su ispred crkve, a umalo da dođe pravog skandala.

 

Dok su ulazili Aleksandra je imala dubok dekolte, a u jednom trenutku tolikom hoda, umalo se desio peh.

Aleksandra su skoro ispale grudi, ali je ipak uspjela da iskontroliše situaciju i da se ne desi neprijatna situacija.

 

(Espreso.rs)