Home Šport Stiglo ‘naređenje’ Eintrachtu: Ne prodajite Rebića. Za Hrvata je i 50 milijuna...

Stiglo ‘naređenje’ Eintrachtu: Ne prodajite Rebića. Za Hrvata je i 50 milijuna eura ‘kikiriki’!

SHARE

Trenutno nijedan Eintrachtov igrač nije u fokusu kao Ante Rebić (24). Od svog odličnog nastupa u pobjedi protiv Bayerna, ali i odlične igre na Svjetskom prvenstvu, Hrvat je pod povećalom javnosti.

To je također prepoznao Jürgen Grabowski (73) i jasno je dao do znanja što očekuje od kluba.

“Ne prodajite Rebića!”, zapovjedio je Grabowski Eintracht Frankfurtu.

“Za njega je tržišna vrijednost nedavno porasla. 30, 40 ili čak 50 milijuna eura su ‘kikiriki’ za neke klubove “, kaže svjetski prvak iz 1974. godine.” Ali definitivno bih ga zadržao. Uostalom, riječ je o nogometu, a ne o novcu. ”

Grabowski, koji je sedamdesetih godina osvojio dva kupa s Eintrachtom i kojeg danas obožavaju navijači, boji se da će prodaja Rebića previše oslabiti momčad. Već u prošloj sezoni napadač je često pravio razliku: “S njim Eintracht ima jako različitu moć u igri naprijed.”

“Prosječni igrač uvijek daje sve za ekipu, ali ne može odlučiti igru. Samo iznimni nogometaši mogu to učiniti. “Baš kao i Rebić.”, kaže Grabowski za Bild.

Eintracht se sada trebao oduprijeti mogućim milijunima mamaca za Rebića.

“Stvarno mi se svidio prošle sezone. On ima cilj, tehnički je dobar, ima razumijevanje igre. Njegov odlazak bio bi veliki gubitak za momčad”, kaže on.