Home Društvo “Cammeo Taxi” stiže u BiH i planira napraviti revoluciju u prijevozu

“Cammeo Taxi” stiže u BiH i planira napraviti revoluciju u prijevozu

SHARE

Cammeo Taxi” planira proširiti poslovanje na Bosnu i Hercegovinu, potvrđeno je iz Cammeo Grupe.

Kompanija koja na području Hrvatske posluje duže od 10 godina obećala je da stiže u BiH.

Građanima Bosne i Hercegovine možemo obećati: stižemo u BiH. No, kada točno, to u ovom trenutku ne možemo reći. Aktivno pratimo tržište, konkurenciju i kada dođemo napravit ćemo revoluciju u taksi prijevozu, najavili su u izjavi za Klix.ba iz Cammeo Grupe te su naglasili da i građanima BiH žele ponuditi bolji taksi prijevoz.

Građani Bosne i Hercegovine svakako su nam zanimljiviji jer su nam provedena analiza i istraživanje taksi tržišta ukazali na to da kvaliteta taksi prijevoza trenutno nije na zadovoljavajućoj razini. Mi možemo ponuditi građanima BiH siguran, kvalitetan i jeftin prijevoz i svakako je u našim planovima dolazak u BiH. Međutim, u proteklih nekoliko mjeseci Cammeo Grupa je napravila značajan iskorak i započela poslovanje u Beogradu, Mariboru, Kopru, Splitu, Puli (…) te iz tih razloga daljnje širenje, u ovom trenutku, nije moguće, navode iz Cammeo Grupe.

Cammeo je poslovanje započeo 2006. godine u Rijeci. Četiri godine kasnije otvareno je i predstavništvo u Osijeku, gdje su i počeli razvijati franšizni projekt.

Cammeo je do danas postao zaštitni znak za usluge prijevoza u Hrvatskoj, ali i šire.