Home Društvo Navijač Turčinovića s motornom pilom na muralu u Širokom Brijegu

Navijač Turčinovića s motornom pilom na muralu u Širokom Brijegu

SHARE

Samo nekoliko dana uoči početka Malonogometne lige mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega – Ožujsko 2018. navijači Mjesne zajednice Turčinovići dobili su poseban mural.

Na jednom od zidova u Klancu, u blizini igrališta Prve osnovne škole Široki Brijeg, na kojem će se igrati većina utakmica MNL MZ Grada Širokog Brijega, naslikan jemural s likom navijača koji na majici ima natpis “Turčinovići”, a u ruci drži motornu pilu.

Naravno, aluzija je to na specifično navijanje i užarivanje atmosfere zvukom motorne pile na utakmicama momčadi koja je svake godine respektabilan protivnik i jedan od glavnih favorita.

Podsjetimo, početak Malonogometne lige mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega najavljen je za ponedjeljak 2. srpnja, a otvorit će ga momčadi Rasna i Biograca.

Utakmice MNL MZ igrat će se na sportskim terenima Osnovne škole u Klancu u razdoblju srpanj – kolovoz 2018. godine, izuzev finalne utakmice koja će se u čast Dana pobjede i domovinske zahvalnosti odigrati na nogometnom stadionu Pecara u naknadno određenom terminu.