Home Crna kronika Marokanski reprezentativac sudjelovao u nesreći u kojoj je poginula jedna osoba

Marokanski reprezentativac sudjelovao u nesreći u kojoj je poginula jedna osoba

SHARE

MLADA marokanska zvijezda Amine Harit (21) sudjelovao je u prometnoj nesreći samo nekoliko dana nakon povratak sa Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Harit je svojim Mercedesom sinoć nešto iza ponoći pod još nerazjašnjenim okolnostima naletio na 30-godišnjeg pješaka koji je preminuo od ozljeda. S njim je u automobilu bio njegov 14-godišnji brat. U satima nakon nesreće pojavila se informacija da je Amine dao mlađem bratu da vozi te da je on skrivio nesreću. No, lokalna policija je to demantirala i potvrdila da je vozilom upravljao Harit stariji kojemu je oduzeta putovnica dok se u ponedjeljak ne pojavi pred istražnim sucem.

Harit bi se uskoro trebao vratiti u Gelsenkirchen gdje će njegov klub Schalke započeti s pripremama za novu sezonu, a o nesreći se oglasio i sam klub.

“Amine je vozio, ali nikako nije mogao izbjeći nesreću. Klub želi u svoje i njegovo ime obitelji poginulog izraziti najiskreniju sućut”, stoji u službenom priopćenju.

Harit je na Svjetskom prvenstvu igrao u prvoj utakmici koju je Maroko izgubio od Irana 1:0 i bio je proglašen igračem susreta, piše Index.hr