Home Zanimljivosti “Moj dečko troši 280 tisuća kuna godišnje na prostitke, no i dalje...

“Moj dečko troši 280 tisuća kuna godišnje na prostitke, no i dalje ostajem s njim…”

SHARE

JEDNA žena iz Australije za Whimn.com opisala je zbog čega ostaje s mužem koji je vara i ovisan je o kokainu. Ovo je njezina ispovijest.

“Greg i ja upoznali smo se na spoju na slijepo. Bilo je to šest mjeseci nakon što sam napustila muža s kojima sam bila u braku 10 godina. Greg je bio u braku 20 godina. Prije nego smo se uopće poljubili, rekla sam mu da trebam monogamnu vezu, da mi je to broj jedan. Greg je rekao kako nikad nije prevario svoju ženu i obećao da neće ni mene.

 

Naš prvi poljubac bio je magičan. Bio je CEO ovisan o drogi i doselio se u moj grad kako bi se oporavio. U to vrijeme nisam znala ništa o njegovoj ovisnosti, no pala sam na njega i mislila sam da se mogu nositi s tim.

Trebalo mi je dvije godine da shvatim kako jedna ovisnost može voditi drugima

 

Ovih dana Greg koristi kokain 2-3 puta tjedno. Nekad je uzimao sedam grama dnevno, pa misli da ovo sad nije problem.

 

Otkrila sam da Greg spava s prostitutkama kad sam posjetila Sydney gdje je provodio vrijeme sa svojom djecom. Osjetila sam da je nešto krivo čim sam sletjela.

 

Zatim, kad me nije pokupio u zračnoj luci i nije mi odgovarao na poziv, počela sam paničariti. Kad sam se pojavila kod njega u stanu, Greg je bio sav uneređen, onesviješten na krevetu. Na mobitelu je bila poruka u kojoj je pisalo “dragi, molim te nazovi me. Pa sam nazvala broj i žena je priznala da je prostitutka – koja traži svoje novce.

 

Obećao se promijeniti

 

Mislila sam da se dogodilo možda nekoliko puta dok je bio pod utjecajem droge. Obećao je promijeniti se. No jedno jutro nakon toga sam se probudila s nagonom da mu pogledam bankovni račun.

Otkrila sam da je u tri mjeseca potrošio 20 tisuća dolara (australskih, op. a) na prostitutke, koje je plaćao tijekom poslovnih putovanja.

 

Osjećala sam apsolutni šok, uznemirenost i razočaranje jer mi je lagao. Potpuno sam popizdila. No u Gregovom mozgu to su bile samo plaćene transakcije – nije bilo povezanosti s osjećajima, zbog čega nije smatrao to nekim problemom.

 

Opet, obećao je prestati

 

Greg je bio ok oko 100 dana i tad smo otišli na Tajland kako bismo obnovili našu vezu. Poželio je ostati šest tjedana, no ja sam mogla biti samo tri. Bio je to tako dobar odmor i zvao me svaki dan nakon što sam otišla.

 

No još jednom, jednostavno sam osjetila da nešto nije u redu. Kad je došao doma, pogledala sam u njegov mobitel i pronašla fotografiju djevojke. Nastala je dan nakon što sam otišla.

 

Posljednja prostitutka za koju znam bila je prije četiri tjedna kad me nije bilo. Znam to jer sam nastavila provjeravati izvješća njegovih kreditnih kartica kad dođu na mail. Neke od njih iznose i 5000 dolara po noći.

 

Znam da je taj jedan bordel 500 dolara po satu, a donesu li kokain to je 1000 dolara. Još uvijek, to je tek 1000 dolara – što se još može raditi četiri sata? Potrošio je 60 tisuća dolara (oko 280 tisuća kuna) na prostitutke samo prošle godine i to je čega sam svjesna.

Zašto ostajem?

Jer apsolutno obožavam tog muškarca i s njim imam pravu povezanost. Život je zbrkan. Imam 42 godine i ako ga napustim i upoznam nekoga drugoga, nastat će samo novi problemi za rješavanja. On je tako zabavan i u toliko pogleda od njega učim. Općenito, sretnija sam s njim u svom životu.

 

No kad nisam s njim razmišljam o tome što on radi. Trenutno sam gurnula glavu u pijesak i vjerujem da će jednoga dana prestati.

 

Greg obećava da neće to više ponoviti, no apsolutno mu ne vjerujem. Imamo stan u drugom gradu u kojem živi i ja ga posjećujem svaki vikend.

 

Svoje ženske stvari posložila sam na određeni način, pa ako će tamo biti neka žena i dirati ih, znat ću. To je usran način za živjeti.

 

Odlazila sam prije

 

Jedan dan, kad nije bio doma, bez upozorenja spakirala sam torbu i odselila se. I opet, Greg me uspio ponovo osvojiti.

 

Možda jednostavno zna da ima toliko novca da me može kupiti natrag. Želim naš životni stil dugoročno – da se na mene pazi i imati novca. Sad si možemo priuštiti odmor i biti u dobrim hotelima. A kad ste u četrdesetima, nema više ni toliko izbora. Jednom sam koristila Tinder kako bi špijunirala Grega i čitav koncept smatram odvratnim.

 

Da su moje okolnosti drugačije, vjerojatno bih ga napustila. No moj prethodni partner, s kojim sam prekinula prije nego sam upoznala Grega, se ubio. Nakon što smo prekinuli zajedno smo odgajali djecu još neko vrijeme. Četiri dana nakon što se ubio, saznala sam da me dugo vremena varao. Djevojka je živjela odmah iza ugla.

 

Svi imamo svoja sranja

Stvar je u tome da svi imaju svoja sranja. Moja prijateljica ostavila je muža jer je ovisan o pornićima. Drugu također suprug vara s prostitutkom i to već 20 godina. Ona ostaje s njim.

 

Greg mi je rekao kako svi njegovi prijatelji varaju tijekom poslovnih putovanja. Ne znam laže li da nikad nije varao svoju bivšu ženu ili je počeo varati tek mene.

 

Definitivno sam vidjela male promjene u njegovom ponašanju, no uvijek se vraća prostitutkama. Kaže kako je povezano s kokainom i mogu to vidjeti. Vidim što mu radi – postaje osoba bez morala i poprilično je odbojno.

Više ga ne provjeravam

Izvješće kreditnih kartica trebalo bi stići ovih dana, no više ne želim znati. Umjesto toga, pokušavam se usredotočiti na sadašnjost i gledanje u budućnost. No konstantno provjeravam sa sobom jesam li s time ok…

Vjerujem da puno ljudi prelako odustaje od veza. I sama sam to napravila već dva put. Ovaj put odlučna sam prebroditi to. Greg me nasmijava i čini sretnom.

To je muškarac kojeg sam odabrala i to me puno uči. Mogu se praviti slijepa, no još uvijek mučno mi je u želucu i duboko me povređuje, prenosi Index.hr