Home Društvo Neviđeni skandal na pokopu: Na sahrani bivšeg muža napala šogoricu: ‘Ku*vo, otela...

Neviđeni skandal na pokopu: Na sahrani bivšeg muža napala šogoricu: ‘Ku*vo, otela si mi muža!’

SHARE

Zbog snažnog udarca rukom u desno rame nesretna je Ankica morala zatražiti liječničku pomoć u hitnom bolničkom odjelu u Koprivnici

43-godišnja Tatjana je na sahrani bivšeg supruga, koji je počinio samoubojstvo, verbalno i fizički napala svoju bivšu šogoricu Ankicu, suprugu pokojnikova brata, ovih je dana na Prekršajnom sudu proglašena krivom i mora platiti 100 eura kazne, piše Podravski.hr. 

“Kurvo, kurvetino! Uzela si mi muža!”, vikala je, prema presudi, na bivšu šogoricu koja je na sprovod lani u rujnu došla sa suprugom i djecom, a potom ju je i udarila.

Zbog snažnog udarca rukom u desno rame nesretna je Ankica morala zatražiti liječničku pomoć u hitnom bolničkom odjelu u Koprivnici. Tamo su joj ustanovili natučenje vratne kralježnice i desnog ramena.

Bizarluk nije stao na tome. 43-godišnjakinja je naime, nakon što je pokojnikov lijes spušten u grob, a svećenik prisutne pozvao da mogu baciti grumen ako žele, svjedoci pričaju kako je Tatjana uzela oveći grumen zemlje i njome pogodila majku svoje spomenute bivše šogorice.

“Vidio sam to svojim očima. Djeca su mi počela plakati pa sam ih morao odvesti u stranu da ne gledaju tu strahotu. Svašta je izgovorila mojoj supruzi”, svjedočio je suprug potresene Ankice koja ovako nešto još nije doživjela.

Ankica je naglasila kako ona i njezina obitelj s Tatjanom i njezinima već dugo nisu u dobrim odnosima. No, godinama se nisu vidjeli jer Tatjana živi i radi u Njemačkoj.

“Kad je počela sahrana, najprije me je napala Tatjanina majka tvrdeći da sam baš ja kriva za pokojnikovu smrt. Onda me je, dok je svećenik molio za dušu pokojnika, Tatjana počela vrijeđati govoreći mi da sam kurvetina i da sam joj uzela muža. Kad je pogreb završio, odjednom me snažno udarila u desno rame pa sam morala u bolnicu”, ispričala je, piše Podravski.hr.