Home Zanimljivosti Legenda Ćiro Blažević: Mudrosti o ženama nogometaša i vođenju ljubavi

Legenda Ćiro Blažević: Mudrosti o ženama nogometaša i vođenju ljubavi

SHARE

Slavni trener kaže da ne može odgonetnuti šta žene privlači kod nogometaša…

Rekorder je po broju utakmica na klupi hrvatske reprezentacije. Kao izbornik ih je odradio 72 i upisao 33 pobjede.

Također, bio je selektor i Zmajeva.

Popularni Ćiro sada je ispričao što misli o ženama nogometaša te ljubavne anegdotes kojima se susreo u karijeri. “Oni nikad nisu sigurni je li to ljubav ili interes, tako da im ne bi bio u koži”, izjavio je Ćiro Blažević za RTL-ov Exkluziv.

Ne može odgonetnuti šta žene privlači kod nogometaša, ali kada igra reprezentacija Hrvatske zna da su samo smetnja pa tako u Rusiji nema pretjeranog grljenja.

“One imaju jedan fenomen da misle da je njihov muž najbolji i da bi on trebao biti najbolje plaćen. I onda njemu pije krv: ‘zamisli ti nisi tako plaćen’, to su ženska posla”, poručio je.

Po njemu bi nogometaši morali čuvati energiju, a vođenje ljubavi zato ne dolazi u obzir.

“Seks umara, on uzima najvitalniju energiju. I sad da ja njih pustim da im fali ona reakcija u frakciji sekunde koja se traži od nogometaša”, ističe Ćiro.

Jednom je tokom karijere napravio ustupak i dopustio ljubavni susret jednom od nogometaša u Parizu.

“Jednom sam dopustio jer me uvjerio, đubre jedno, on je mene uvjerio da neće moći igrati, ako ne ode u Pariz kod nje. Više sam mislio na pshiološki trenutak”, priznao je.

Igrači su od njega znali tražiti i ljubavne savjete.

“Jedan igrač mi je došao: ‘Šefe mogu li ja nju oženiti?’ Ja sam rekao: ‘Čekaj da se malo informiram pa da vidim ko joj je mama, ko joj je tata’. I sve ja to dokučim i kažem: ‘Pričekaj malo’, ali on neće čekati i oženi je. Prođe 15 godina i dođe mi i kaže da sam imao pravo. Ja imam rendgen u očima za ženu pravu i za ženu krivu’, pohvalio se.