Home Društvo NAPISAO NA FACEBOOKU: ‘Srbi koji navijaju za Hrvate neka se sami izbrišu...

NAPISAO NA FACEBOOKU: ‘Srbi koji navijaju za Hrvate neka se sami izbrišu s liste mojih prijatelja’ dobio odgovor koji ga je pokopao

SHARE

Na objavu jednog Srbina na Facebooku da se Srbi koji navijaju za Hrvate sami izbrišu s liste njegovih prijatelja, uslijedio je jedan duhovit komentar

Dan nakon veličanstvene pobjede Hrvatske protiv Rusije u utakmici četvrtfinala Svjetskog prvenstva u nogometu doznali smo da je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić navijao za Rusiju, ali veći dio prijenosa odgledao bez tona ne mogavši slušati “navijačke komentare” komentatora Radiotelevizije Srbije čije su simpatije očito naginjale na stranu Hrvatske.

U Vučićevom stilu početkom jučerašnje utakmice reagirao je i jedan njegov imenjak iz Srbije koji je, shvativši da će mnogi njegovi sunarodnjaci usprkos svemu navijati za Hrvatsku, napisao: “Srbi koji navijaju za hrvate a nalaze se u mojoj listi prijatelja neka se sami izbrišu”.

Ne zna se je li u žurbi ili možda u mržnji vlastitu imenicu Hrvati napisao malim slovom, no zna se da su mu mnogi dali za pravo. Bilo je i onih koji su navijali za Hrvatsku pa ga poslušali i izbrisali se s liste njegovih prijatelja, a najduhovitiju opasku dala mu je jedna Ivana.

“Zamisli ti ove vremenske zone. Kad je u Londonu recimo podne, u Srbiji je 1945.-a”, napisala je i pobrala najviše lajkova podno ove objave.