Home Društvo Koliko košta odlazak na polufinalnu utakmicu u Moskvu?

Koliko košta odlazak na polufinalnu utakmicu u Moskvu?

SHARE

A klasa 3000 kuna, B klasa 2500 kuna, a C klasa 2000 kuna – samo za ulaznicu.

Krešimiru Bekiću to nije bitno. Pogodio je plasman u skupini, potom i ulazak u polufinale. Dao je riječ da će Moskvu vidjeti.

“Mi smo u biti išli riskirati, uzeli smo aviokatrte odmah poslije utakmice s Rusijom. Iako su dosta poskupljele, gledali smo letove direktne za Moskvu iz Budimpešte, bile su 200 eura, a jučer smo platili oko 300”, kaže Bekić.

HNS je sinoć u prodaju pustio dodatnih 3000 karata.

“Tokom jutra došlo je do povećanja prodaje turističkih aranžmana za polufinale u Moskvi 11.7. zbog toga što su puštene karte u prodaju za treću i drugu kategoriju, tako da smo samo u razdoblju od jutra do 12 skoro dva čartera popunili našim navijačima koji spremno očekuju odlazak na polufinale s Englezima”, kaže Mihael Robić iz turističke agencije Uniline.

Jedan čarter – 160 ljudi, dva 320, a govorimo o jednoj agenciji i vremenskom razdoblju od niti 12 sati.

“Naš aranžman uključuje zrakoplovnu kartu, budući da idemo jako rano uključuje i dnevni odmor u hotelu, doručak ručak, i nakon toga se idemo u fan zonu proveseliti”, kaže Robić.

Najjeftinija prilika – sedam i pol tisuća kuna.

Budžet prosječnog Hrvata sigurno to ne može podnijeti.

“Da imamo perja otišli bi.”

Čega?

“Perja, love, šuške. Lova je glavni problem k’o i svim drugim Hrvatima”, jedan je od komentara.

Svi istinski ljubitelji nogometa i hrvatske nogometne reprezentacije koji iz nekog razloga nisu uspjeli kupiti karte – u utakmici će moći uživati na gradskim trgovima.