Home Društvo Polugola gošća šokirala Splićane u mirno predvečerje: Taman sam s unučadi krenija...

Polugola gošća šokirala Splićane u mirno predvečerje: Taman sam s unučadi krenija u đir preko Zapadne, ma ne možeš od srama…

SHARE

“Taman san pridvečer odlučija izać u đir s unucima. Ponili su romobile i krenili smo prema Zapadnoj. Lipo nedjeljno predvečerje, nije puno vruće, taman za šetnju i slaju.

Kako smo se sa Zvončaca spuštali prema hotelu Marjan tako mi je bilo sve neugodnije. Oko mene gospođe šetaju ka da su na plaži, ma na kojoj plaži, još i gore.

Nemam ja ništa protiv ni kratke veštice, ni lipe noge, Bože moj, ali šta je previše, previše je…” – priča nam zgroženo Splićanin, doslovno sablažnjen prizorima koji su ga zatekli na popularnoj splitskoj šetnici.

Kad je druge sram umjesto tebe

U prilog svojoj priči pokazuje nam i fotografiju koju je snimio mobitelom.

“Ma mora san to pokazat dalje, mora san ukazat da se izgubija svaki kriterij i busula, nije red da se gostima dopušta da ovakvi šetaju po gradu!” – inzistira vitalni splitski umirovljenik, koji nas je zamolio da ne izlazimo s njegovim osobnim podacima.
“A eto, Ultra je bila ovog vikenda, festival, pa su nam i gosti bili malo osebujniji…” – kao pokušavamo “ublažiti šok” gospodinu, i sami se nadajući da nećemo ovakve besprizorne prizore i narednih dana sretati po gradu.

“A di su oni redari koji naplaćuju kazne? Pa baš kad je Ultra trebaju bolje patrolirati!” – uzvraća on nama.

A šjor je u pravu. Iako nema tog redara koji može porediti polupane lončiće vlastitih kriterija.

Kad je druge sram umjesto tebe…