Home Društvo ‘Nogometaši su spojili srce i talent, s disciplinom i inteligencijom. To bi...

‘Nogometaši su spojili srce i talent, s disciplinom i inteligencijom. To bi trebao biti i recept za politiku’

SHARE

Ministri su danas na sjednicu Vlade došli odjeveni u kockice. Komentirali su, uoči sjednice, povijesnu pobjedu hrvatske reprezentacije nad Engleskom, a koja je vatrene dovela do finala SP-a s Francuzima koje je na rasporedu u nedjelju.

”Pa tko nam je ravan, ovo je fenomenalno! Ovo je i sjajna promocija za Hrvatsku! Pa cijeli svijet priča o Hrvatskoj, imena naših reprezentativaca, naše kockice… preplavile su svijet, to je fenomenalno. Svi skupa možemo naučiti iz ovoga – bitno je zajedništvo, pozitivna energija”, kazao je u četvrtak uoči sjednice Vlade ministar financija Zdravko Marić.

Ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić utakmicu je gledao na Trgu bana Jelačića.

“Osjećaj je da mi je pukao glas i osjećaj je fenomenalan. Bio sam na Trgu. Bilo je veselje i ludilo”, kazao je uoči sjednice Vlade ministar Tomislav Ćorić.

“Trebalo je tu spojiti srce i talent spojiti s disciplinom i inteligencijom. To bi trebao biti i recept za politiku”, kazala je ministrica Blaženka Divjak, također odjevena u majicu s kockicama.

“Dečki su nam priredili jaku puno radosti i ponosa i naravno da smo ima na tome zahvalni”, kazala je ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Nada Murganić koja je također na sjednicu Vlade došla u hrvatskom dresu.