Home Društvo Predsjednicu ponovno mijenjaju s prsatom Coco te podsjećaju na skandal s autom

Predsjednicu ponovno mijenjaju s prsatom Coco te podsjećaju na skandal s autom

SHARE
Liderica balkanske nacije slavila je u loži uz ruskog premijera Medvjedeva, te u svlačionici s hrvatskim nogometašima, podsjećaja Sun te donosi predsjedničine generalije.

Nakon što je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović burno proslavila pobjedu protiv Rusije na Svjetskom prvenstvu u nogometu, ponovno je počelo i zanimanje stranih medija za nju. Dok su neki manji mediji ponovno zamijenili za suprugu Ice T.-ja, prsatu Coco Austin, drugi poput Sun-a pisali su zanimljive detalje iz njenog života.

Liderica balkanske nacije slavila je u loži uz ruskog premijera Medvjedeva, te u svlačionici s hrvatskim nogometašima, podsjeća The Sun, te donosi predsjedničine generalije.

 | Autor : FacebookFoto: Facebook

Rođena je 1969. u Grobniku. Provela je godinu u programu razmjene učenika u Los Alamos srednjoj školi u Novom Meksiku. kasnije je studirala u Beču, Zagrebu, Washingtonu i Harvardu, prije nego što je doktorirla u svojoj zemlji prije tri godine. Tečno govori hrvatski, engleski, španjolski i portugalski, te razumije njemački, talijanski i francuski. The Sun je podsjetio i kako je Kolinda Grabar-Kitarović prva žena na poziciji predsjednika Hrvatske, te kako je u HDZ-u od 1993.

Posebni dio posvećen je Jakovu Kitaroviću, kojeg su predstavili engleskoj javnosti, baš kao i sina Luku, te kćer Katarinu, državnu prvakinju u klizanju na ledu.

“Gospodin Kitarović upleten je u skandal dok je njegova supruga bila veleposlanica u Washingtonu 2010. godine. Primijećen je kako koristi službeni automobil u privatne svrhe. Iako je gospođa Kitarović tvrdila da radi 24 sata dnevno, morala je platiti za suprugovo neautorizirano korištenje automobila”, piše The Sun.