Home Zanimljivosti Ćakula s Ivanom Knoll: najdraži reprezentativac imenjak je njenog tajnovitog dečka, otkrila...

Ćakula s Ivanom Knoll: najdraži reprezentativac imenjak je njenog tajnovitog dečka, otkrila je i tko joj je nazgodniji, a dala nam je i svoju prognozu za sutra

SHARE

Najveća hrvatska zvijezda Svjetskog prvenstva na travnjaku je Luka Modrić, a na tribinama – Ivana Knöll. Prelijepa nekadašnja finalistica izbora za miss Hrvatske 2016. godine najvatrenija je navijačica “vatrenih” u Rusiji. Od Kalinjingrada i susreta protiv Nigerije kada je “otkrivena” postala je zvijezda.
Naravno, neće propustiti ni najveću utakmicu hrvatske reprezentacije svih vremena. Sreli smo je u blizini Crvenog trga u Moskvi kako pjeva i skandira zajedno s ostalim hrvatskim navijačima.

Ivanu smo zamolili za prognozu finala.
– Bit će 2:1 za nas! Vratit ćemo Francuzima za ’98 – prognozirala je Ivana.
Nakon produžetaka?
– Ovaj put mislim da ćemo sve riješiti ranije, bez produžetaka i jedanaesteraca, da se malo manje nerviramo. Dosta je više tih napetih situacija ha, ha, ha. Toliko sam se iživcirala u posljednje tri utakmice. Zaista mi se ne da više živcirat – rekla nam je Ivana dok su nas tijekom razgovora, kao i prije toga dok je bila u štekatu s momkom i prijateljima, stalno prekidali navijači, prolaznici. U pravilu s molbom da se fotografiraju s njom.
Na koncu si i ti postala jedna od zvijezda Svjetskog prvenstva? Toliko zahtjeva za zajedničkom fotografijom ne bi imao ni Modrić da se sad ovdje pojavi među navijačima, turistima?
– Ha, ha, ha… Tako je svakodnevno. Čak me jedan Rus jučer prepoznao, na svom lošem engleskom rekao je da sam ta koju je vidio u novinama. Pa dobro, stvarno mi je drago. Iskreno, na početku mi je sve to stvarno bio šok. Međutim, kada vidim da je ekipi to simpa, kada mi tako prilaze, drago mi je – otkrila nam je Ivana.
Kako nam kaže, preskočila je u Rusiji od utakmica Hrvatske samo susrete protiv Islanda i Danske.
– Htjeli smo doći i na susret protiv Danske u Nižnji Novgorod, ali nije bilo zrakoplovnih karata. Bilo je malo zeznuto doći – pričala nam je Ivana.
Tko ti je najdraži hrvatski reprezentativac?
– Ante Rebić! – stigao je brzi odgovor.
Zašto?
– Zato što se zove Ante, kao moj dečko. A drugo zato što je najžešći, a ja volim tu njegovu žestinu, način kako igra. I prije kada je igrao za Splita mi je bio baš predrag – priznala nam je Ivana. Odmah nas je time dodatno “kupila”, jer vidi se i da malo pomnije prati balun.
– Naravno, ja sam često na Poljudu. Navijačica sam Hajduka, ali nisam ni protiv Dinama. Bodrila sam i njih kada su igrali Ligu prvaka – otkrila nam je Ivana. Neka se druge ne naljute, naljepša navijačica Hrvatske u Rusiji zadnjih sedam godina živi u Zagrebu, njeni roditelji su Hercegovci, a rođena je u Njemačkoj gdje je živjela prvih osam godina. Navijačica je Hajduka iz Splita. Kao da je dio pjesme “Lijepa li si”, pokriva sve naše krajeve.
– Najbitnije je da sam Hrvatica! – poentirala je Ivana.
Za kraj smo sačuvali najnezgodnije pitanje, valjda se momak Ante neće naljutiti. Ivana, tko je za tebe najzgodniji hrvatski reprezentativac?
– Lovren! – stigao je odgovor gotovo prije pitanja.
Zbog onih fotografija iz Brazila? – malo smo se šalili.
– Ma neeee, najljepši mi je. Taman, visok.