Home Zanimljivosti Vozač ministra financija HNŽ i tajnica najrađe bi Hrvatima j***** mater te...

Vozač ministra financija HNŽ i tajnica najrađe bi Hrvatima j***** mater te ih poslali na Goli otok, pripadnik OS BiH poručuje; JE*O VAM TUĐMAN MAJKU

SHARE

Dok se reprezentacija Hrvatske priprema za svoju utamicu života, Hrvati u BiH daju joj ogromnu podršku…

Ipak, neki se ne slažu s Hrvatima u tome da bi trebali podržati Hrvatsku na SP-u.

Razloga je, navodno, mnogo, ali oni nisu argumentirani nego su emotivni, degutantni, prostački i krajnje nacionalistički nabrijani.

Krenulo je to još od prvih utakmica u skupinama, nastavilo se kroz podršku Dancima u Stocu, preko otvorenih mrziteljskih komentara na društvenim mrežama, piše Dnevnik.ba

Gradonačelnik Širokog Brijega, Miro Kraljević, u izjavi bošnjačkoj novinskoj ‘agenciji’ Patriji kazao je kako se ne slaže s djelom navijača koji su uzvikivali neprimjerene sadržaje. Izjavu koju je Kraljević dao ovoj ‘agenciji’, a čiji je prvi čovjek povezan s terorizmom, prenijeli su mnogi bošnjački mediji.

Tako se na Facebook stranici jednog od njih pojavio i komentar izvjesnog Senada Talovića, pripadnika OS BiH koji je, osvrćući se na Kraljevićevu izjavu napisao: “Jebo vam tudjman majku. sto vas probudi iz dubokog sna… MAJMUNI”

S Dnevnik.ba portala poslali su upit i Ministarstvu obrane BiH o tome je li Senad Talović njihov pripadnik, odnosno, djelatnik, no do zaključenja ovog teksta nisu im odgovorili.

U svakoj državi, čak i u BiH, građani daju veliko povjerenje policiji, vojsci, vatrogascima… Upitno je kakvo povjerenje bh. Hrvata može biti nakon ovakvog otvorenog govora mržnje čovjeka koji je pripadnik tih istih Oružanih snaga, navodi ovaj portal, koji je također prenio apel nadležnim institucijama da ovaj slučaj istraže jer se, kako kažu, osjećaju nesigurno.

Naime, ispadi pripadnika OS BiH nisu nikakva novost i cijela javnost se sjeća kako je svojevremeno ‘nagrađena’ sarajevska novinarka Lejla Čolak kad je komentirala hidžabe kod muslimanskih žena… Očito je da u našoj državi od povjerenja u institucije nema ništa i da smo prepušteni sami sebi. Ponavljamo, ovakvih prostačkih komentara internet je prepun, no nije isto kada to objavi netko čija je prvotna zadaća zaštita bh. građana, a pripadniku OS BiH bi to trebala biti zadaća, makar načelna“, zaključuje Dnevnik.ba

Nije to bio jedini primjer ispada na društvenim mrežama.

U nastavku prenosimo tekst portala Grude.com o još jednom neprimjerenom komentiranju na društvenim mrežama.

Žitelji HNŽ-a plaćaju mnoge uhljebe koji ih doslovno prisiljavaju da žive od par stotina maraka mjesečno

Također, žitelji HNŽ-a moraju gledati te nesposobne i ograničene uhljebe kako uživaju u tisućama maraka koje su pošteni žitelji zaradili, dodaje Grude.com.

Najgore je kada im je najveći doseg fašističkim porukama i pozivima na ubojstvo i mučenje uznemiriti javnost.

Tako u HNŽ-u kod ministra financija Adnana Faladžića mogu raditi ljudi koji pozivaju na “j**anje matere” i slanje na Goli Otok domaćim izdajnicima koji prate nogomet, a status se, očito odnosi na uspjeh reprezentacije Hrvatske, a osobito na one koji prate i navijaju za zemlju finalista Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Tako viši referent – vozač ministra financija u HNŽ-u Zlatan Džino i viši referent – tehnička tajnica koja ga podupire Mekrema Zlomužica pokazali su se kao najgori promotori fašizma i dokaz da je, kao što je rekao Abraham Lincoln, bolje šutjeti i biti smatran glupim, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.

S obzirom da navedeni uhljebi koji žive na račun građana gradova i općina Mostar, Čapljina, Čitluk, Jablanica, Konjic, Neum, Prozor-Rama, Ravno i Stolac do sada nisu progovarali, bolje bi bilo da je tako i ostalo.

Na svom Facebook profilu Džino se pokazao kao veliki “ljubitelj” hrvatske reprezentacije, a njenim podupirateljima, domaćim bh. izdajnicima, najavio je vraćanje Waltera, ustvrdivši da bi im najradije j**ao* mater i sve ih zaćer’o na Goli otok.

Radi se o jednoj od najskandaloznijih izjava onih koji žive na račun poreznih obveznika, a hoće li Ministarstvo financija HNŽ-a na čelu s Adnanon Faladžićem protiv njih poduzeti ikakve mjere ostaje nam za vidjeti, piše Grude.com.