Home Šport Minutom šutnje za tragično nastradalog Širokobriježanina nastavljena MNL MZ Grada Širokog Brijega

Minutom šutnje za tragično nastradalog Širokobriježanina nastavljena MNL MZ Grada Širokog Brijega

SHARE

Nakon što su vjerni navijači NK Široki Brijeg “Škripari” i svi gledatelji utakmice između Širokog Brijega i Dimžala u četvrtak odali počast svom tragično preminulom prijatelju Mirku Zeleniki, kao i brojni građani ovog petka na posljednjem ispraćaju, isto su na igralištu Prve osnovne škole u Klancu u nastavku Malonogometne lige mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega učinili predstavnici MZ Ljubotića i Crnča, kao i svi nazočni gledatelji minutom šutnje i transparentom na kojemu je pisalo “Mirko počivaj u miru”.

Iako je bilo planirano da prva utakmica večeri bude između Turčinovića i Ciglane Gradac, ista je pomjerena za ponedjeljak, tako da su prvu utakmicu otvorili Ljubotići i Crnač.

Prvi susret je između Ljubotića i ekipe Crnča završen je rezultatom 5:2, dok druga utakmica večeri između Knešpolja i Crnih Lokava koji nisu došli na turnir nije odigrana, tako da je susret registriran 3:0 za Knešpolje.

U trećoj utakmici večeri sastali predstavnici Dobrkovića koji su lako došli do pobjede od 4:1 nad Uzarćanima, piše Širokibrijeg.info