Home Šport Štimac: Sramota me, ispričavam se svim ljudima u ime Hajduka koji vole...

Štimac: Sramota me, ispričavam se svim ljudima u ime Hajduka koji vole reprezentaciju

SHARE

“Sramota me jer Hajduk nije čestitao HNS-u. Sramim se onih koji vode moj klub danas, onih koji su izabrali te koji vode taj klub danas. Ispričavam se svim ljudima u ime Hajduka koji vole reprezentaciju i koji vode HNS. Sramota je to što rade, jer ako ćemo pošteno, onda je Hajduk klub koji djeluje najmanje transparentno u Hrvatskoj. Oni najmanje imaju nekog optuživati kako treba što funkcionirati”, poručio je Igor Štimac, javlja Večernji list.

Naime, nakon velikog ulaska u finale, hrvatskoj nogometnoj reprezentacijia čestitali su svi – osim Hajduka.

Protiv toga su se pobunili i mnogi njihovi navijači.

“Nemam namjeru niti produživati članarinu niti išta drugo kupovati od Hajduka dok se ne udostoji čestitati reprezentaciji na dosadašnjem uspjehu. HNS nije hrvatska reprezentacija! Biti u finalu Svjetskog prvenstva je ogroman uspjeh”, stoji u jednom komentaru na Hajdukovom Facebooku.

“Protiv sam vrhuške HNS-a, ali ali Hajduk je triba čestitati reprezentaciji radi Dalića, Kalinića, Strinića, Perišića i ostalih koji su nekad nosili bili dres. Tu nema nikakvog opravdanja za ovaj potez uprave i vodstva kluba, ako se uopće zna tko vlada na Poljudu”, piše u drugom.