Home Crna kronika OPREZ, UZNEMIRUJUĆI VIDEO Objavljena snimka nesreće kod Sarajeva u kojoj su život...

OPREZ, UZNEMIRUJUĆI VIDEO Objavljena snimka nesreće kod Sarajeva u kojoj su život izgubile tri djevojke, od luksuznog BMW-a nije ostalo ništa!

SHARE
U stravičnoj nesreći koja se krajem prošlog mjeseca dogodila na Sarajevskoj zaobilaznici poginule su tri djevojke, a vozaču koji je upravljao vozilom BMW jučer je određen jednomjesečni pritvor.

Zbog neprilagođene vožnje na autoputu Sarajevo – Zenica 29. lipnja došlo je do teške prometne nesreće – skretanja automobila u desnu stranu van autoputa te udara u zaštitnu metalnu ogradu i metalni stup.

U nesreći su tada poginule Ajla (Fikreta) Ibrica (18), Nađa (Sabahudina) Neradin (16) i Lejla (Vahidina) Oruč (17) Automobilom je upravljao Almir Ejubović koji je vozio neregistrirano vozilo marke BMW-X5.

Ajla i Nađa poginule su na licu mjesta, dok je Lejla još pokazivala znakove života, i hitno je prevezena u Klinički centar Sveučilišta u Sarajevu, no liječnici ju nisu uspjeli spasiti.

Taj dan slavili su Ajlin rođendan.

Luksuzni BMW X5 nakon nesreće je bio potpuno smrskan. Za volanom terenca je bio njihov prijatelj Almir kojem je u međuvremenu određen pritvor.

Jurio je, i svom silinom se zabio u metalni stup na autoputu A-1 u Butilama. Dnevni Avaz tada je doznao da je kazaljka nakon nesreće ostala stajati na 244 km/h.

Klix.ba je u međuvremenu došao u posjed snimke koja pokazuje trenutak nesreće.

Upozoravamo da je snimka uznemirujućeg sadržaja: