Home Šport Srna poslao emotivnu poruku Vatrenima: ”Vaša imena će zauvijek ostati ispisana zlatnim...

Srna poslao emotivnu poruku Vatrenima: ”Vaša imena će zauvijek ostati ispisana zlatnim slovima”

SHARE

Bivši kapetan hrvatske reprezentacije Darijo Srna pomno prati Svjetsko prvenstvo, što ne čudi budući da je dugo bio vođa ove momčadi.

Sudeći po objavama na društvenim mrežama, Srna je i nakon prekida reprezentativne karijere ostao dio momčadi. Vatrenima se pridružio na večeri u Moskvi uoči finala Hrvatske i Francuske, a uz fotografiju je dodao emotivan opis, piše Gol.hr.

”Sretan sam što sam bio i ostao dio ove obitelji i ponosan što će vaša imena zauvijek ostati ispisana zlatnim slovima na ponos svome narodu i svojoj Domovini! Hvala vam za ove nezaboravne dane, pamtit ćemo ih dok smo živi, proslavili ste Hrvatsku kao nitko nikad prije i učinili ste sve nas najsretnijim ljudima na svijetu!

Sretno danas! I hvala na svemu u ime svih Vatrenih! Uz vas smo svim svojim srcem i dušom, ponovo svi kao jedan. Nastavite slijediti hrabro svoj put i naše zajedničke snove! Vjerujte da ste u našim srcima odavno najveći i jedini pobjednici! Najbolji od najboljih! Jednom Vatreni – uvijek Vatreni!”, poručio je Srna.