Home Šport Bomba iz Engleske: Mourinho želi i Perišića i Rebića

Bomba iz Engleske: Mourinho želi i Perišića i Rebića

SHARE

Nakon veličanstvenog uspjeha na Svjetskom prvenstvu u Rusiji i osvojenog srebra, hrvatski nogometaši zapeli su za oko mnogih bogatih klubova svijeta. Većina njih i igra u najboljim klubovima današnjice, a ima i oni koji bi ovog ljeta mogli napraviti transfer karijere.

Većina svjetskih trenera ima samo riječi hvale za Vatrene, a nekako je menadžer Manchester Uniteda najviše zagrizao za hrvatske nogometaše. Portugalac na početku Svjetskog prvenstva nije davao velike šanse Hrvatskoj, ali borbenost i ponos Vatrenih su i njega dirnuli, te je i on bio razočaran suđenjem u finalu.

Mourinho odavno želi dovesti Ivana Perišića u Manchester United. Još od 2015. godine želi vidjeti hrvatsko krilo u najuspješnijem engleskom klubu, a pored Perišića u redove Crvenih Vragova želi dovesti i Antu Rebića koji je oduševio na Mundijalu u Rusiji.

Prema pisanju engleskih medija, Mourinho je spreman izdvojiti 92 milijuna funti za hrvatski krilni dvojac, 48 milijuna funti za Perišića i 44 milijuna za Rebića.

Kako navode Englezi, Frankfurt će vjerojatno prihvatiti ponudu za Rebića, dok će Inter teže pristati pustiti Perišića.

Mourinhu bi posao oko Rebića mogao napraviti i Arsenal koji će se uključiti u borbu za krilnog napadača Frankfurta, piše Dnevnik.ba