Home Nekategorizirano U Omišu, kažu, ovakva atmosfera nije bila od stvaranja države: Perišić i...

U Omišu, kažu, ovakva atmosfera nije bila od stvaranja države: Perišić i Rebić stigli u grad, vatrenom dvojcu na bini se pridružio Bebek! Turisti u nevjerici gledaju što se događa…

SHARE

Svako misto svoju feštu ima, pa je tako i Omiš dočekao svog srebrnog junaka Ivana Perišića kojji je zajedno sa Antom Rebićem došao pred sugrađane.

– Dobra večer svima, hvala što ste došli u ovolokom broju. Bili smo u Zagrebu i Splitu i Imotskom, oprostite što smo ovdje malo kasnili. Na Mirabeli visi moj dres, hvala svim ženama koje su ga napravile, ovdje sam počeo i sanjao jedan ovakav dan – poručio je Periši okupljenima na Trgu hrvatskih branitelja smjštenom na početku Velike plaže u Omišu.

 

 

Gotovo sat vremena čekalo se na vatrena krila, ali nije nikome bilo žao čekanja.

– Čekali smo srebro desetljećima, pa možemo i njih sat vremena – kazali su nam Omišani.

U grad na Cetini došli su kako i priliči gusarskom mjestu – brodom.

– Hoćete staviti u novine naslov “desant perišića i Rebića na Omiš”.

Hoćemo, što ne bi. Čim su se popeli na binu zapjevali su Grdovićeviu uspješnicu koje smo se naslušali proteklih tjedana. Nije u šoldima sve, orilo se Moskvom, ali i Omišom. A onda su slijedili i “geni kameni”. Kako reče Perišić, “spacijalno za Rebića”. Veliko je oduševljenje uslijedilo kada se vatrenom dvojcu na bini pridružio Željko Bebek.

Fernetična atmosfera kakvu ovaj grad, prema nekakvim najavama nije zapamtio od stvaranja hrvatske države kulminirala je  oko dvadeset sati kada je Perišićev došao na Fošal. On je na brodu uplovitou luku od kuda kroz špalir navijača došao do bine.
Tijekom cijelog dana grad je obojan u crveno bijelu boju pa je tako zaslugom djelatnica Galeba na Mirabeli prostrt osam metara veliki dres Ivana Perišića. Za žestoku atmosferu pobrinuo se i lokalni bend Vox Fox koji je cijelo vrijeme uoči dočeka držap publiku na nogama.