Home Društvo Žestoki obračun Crnogorke i iznajmljivača ležaljki postao pravi hit: pokušao ju potjerati...

Žestoki obračun Crnogorke i iznajmljivača ležaljki postao pravi hit: pokušao ju potjerati s plaže, ali ovakav ishod nije očekivao…

SHARE

Mislite da se samo na dalmatinskim plažama vodi rat između iznajmljivača ležaljki i kupača koji traže malo mjesta za ručnik? Slična je situacija i u našem susjedstvu, o čemu svjedoči  snimka koju je Aleksandra Obradović iz Budve objavila na YouTubeu. Video, koji je postao pravi hit i završio u medijima diljem regije, prikazuje žestoki obračun Crnogorke i iznajmljivača ležaljki koji ju je došao potjerati s ‘njegovog’ dijela plaže.
Na snimci se jasno čuje kako koncesionar grubo tjera mještane, govoreći im da nađu drugo mjesto na plaži i da ne mogu da boraviti ispred ležaljki koje drugi plaćaju.

‘Ispred mobilijara si druže, eno ti tabla tamo. Nećete se kupat ovđe’, uporan je bio iznamljivač, ali je Budvanka  bila još upornija. ‘Natezanje’ je potrajalo, a Obradović mu je na kraju poručila da ga može biti sram što tjera mještane dok ‘namiče pare’.

 

Kasnije je na svom Facebooku objavila da joj se iznajmljivač došao ispričavati kad je ‘čuo čija je ona kćerka’, no ona ispriku nije htjela prihvatiti.

– Pitala sam ga jesu li druge gospođe na plaži, za čije očeve eto, slučajno ta persona nije čula, manje vrijedne pa će nastaviti s ovakvim ponašanjem – napisala je Aleksandra.

Kraj priče razveselit će sve kojima su se zamjerili iznajmljivači plažne opreme: na teren je izašla inspekcija nakon čega je JP ‘Upravljanje morskim dobrom Crne Gore’ kaznio  iznajmljivača zato što plažnu opremu ‘nije uredio u skladu sa zakonom’, objavila je Aleksandra na svom Facebooku.