Home Zanimljivosti Raketa je bosonog odjahao sa svojom Raquel: ‘Preslatki ste’

Raketa je bosonog odjahao sa svojom Raquel: ‘Preslatki ste’

SHARE

Nogometaš Ivan Rakitić (30) nakon ‘tjedna iz snova’ u kojem je proslavio s Vatrenima i preko 500.000 navijača osvajanje srebra, posvetio se svojoj supruzi Raquel Mauri (28). Supružnici su otišli na odmor, a pohvalili su se fotografijama s jahanja u Barceloni, kako doznajemo.

foto: Instagram

Ivan i Raquel su zajedno pozirali na konju i to je oduševilo brojne nogometaševe obožavatelje. Komentirali su kako su najdivniji par koji je ikada postojao. Dodali su da sanjaju o ljubavi kakvu oni imaju.

foto: Instagram

– Ovo je savršena fotografija. Presladak ste par. Samo kralj zaslužuje kraljicu. Ovo je hrvatska inačica ljubavi iz telenovela – istaknuli su fanovi. Neki su im predložili da su se trebali obuti, ne jahati bosi. Ivan i Raquel često se hvale zajedničkim fotografijama na društvenim mrežama te nemaju problema s javnim iskazivanjima nježnosti.

foto: Instagram

Nogometaš je tako na dočeku u ponedjeljak na Trgu bana Jelačića na pozornici digao suprugu u naručje i ljubio ju. Zbog toga je dobio ovacije navijača, a Raquel se zahvalila Hrvatima na nezaboravnom danu.

foto: Instagram

Ivan i Raquel vjenčali su se 2013. te imaju kćeri Altheu (4) i Adaru (2). U lipnju 2016. odlučili su se i na veće, crkveno vjenčanje u seviljskoj katedrali. Danas žive u Barceloni gdje Ivan igra za nogometni klub Barcelona.

foto: Instagram