Home Crna kronika SLUČAJ UBOJSTVA U POSUŠJU Nakon svađe otišao po pušku i ispalio mu...

SLUČAJ UBOJSTVA U POSUŠJU Nakon svađe otišao po pušku i ispalio mu dva metka u glavu, Posušak osuđen na 13 godina zatvora zbog ubojstva mladića

SHARE

Županijsko tužiteljstvo u Širokom Brijegu dokazalo je da je Gojko Topić (55) iz Posušja 23. srpnja 2016. godine u mjestu Osoje, općina Posušje, počinio kazneno djelo ubojstva, usmrtivši tada na licu mjesta M.B. (26) iz Posušja.

Vrhovni sud Federacije BiH je potvrdio presudu koju je izrekao Županijski sud u Mostaru, kada je Gojka Topića osudio na kaznu zatvora u trajanju od 13 godina, potvrđeno je za Bljesak.info iz Tužiteljstva ŽZH.

23. srpnja 2016. godine u mjestu Osoje, općina Posušje, u jednom adaptiranom ugostiteljskom objektu došlo je do prepirke između osuđenog i usmrćenog M.B. iz Posušja.

”Nakon prepirke osuđeni je izašao iz ugostiteljskog objekta zaprijetivši da će se vratiti s puškom i da će ih sve ‘riješiti’, što je i učinio noseći sa sobom pušku marke ‘Maverick’. Po dolasku do ugostiteljskog objekta došao je do ulaznih vrata, otvorio ih, a kada je prema vratima krenuo M.B. u istog je iz neposredne blizine ispalio dva metka u predjelu glave”, izjavio je za Bljesak.info Josip Aničić, viši stručni suradnik i službenik za odnose s javnošću Županijskog tužiteljstva Županije Zapadnohercegovačke u Širokom Brijegu, prenosi Bljesak.info