Home Zanimljivosti NI DALJINA IM NIŠTA NE MOŽE Vrsaljko se posvetio ženi, Lovren se...

NI DALJINA IM NIŠTA NE MOŽE Vrsaljko se posvetio ženi, Lovren se snimao s Enisom, no Šimu nije zaboravio: ‘Gdje si? Tražim te bagudino…’

SHARE

Krivo je more, kaže hit ‘Divljih jagoda’. A krivo je more i za razdvajanje omiljenog dvojca sa Svjetskog nogometnog prvenstva – Šime Vrsaljka i Dejana Lovrena.

Nakon što su tjednima osvajali svojim bromanceom, sada su otišli svaki svojoj kući pa sada putem Instagrama zabavljaju odvojeno.

Iako nisu zajedno fizički, sigurni smo da su srcem i dalje jedan uz drugog. Potvrđuje to i Lovrenova objava. ‘Šime Vrsaljko, gdje si? Tražim te bagudino… Reci mi! Aj lajk’, poručio je Dejan svom prijatelju iz reprezentacije, a sve je popratio prigodnom fotografijom.

A Šime Vrsaljko posvetio se nakon SP-a svojoj supruzi Matei, s kojom je početkom lipnja dobio i sina. Objavio je tako dvije fotografije na kojima u naručju drži zgodnu suprugu, a žene diljem Hrvatske zavio u crno. Nakon toga, objavio je Šime i fotku na kojoj s Mateom sjedi na zelenom motoru, a idu zajedno, čini se, na plažu. Pozirali su, fotku je objavio Vrsaljko na svom Instagram Storyju i tagirao Lovrena. Poručio mu je:‘Aj lajk’, a fotku je ubrzo i uklonio sa svog Instagrama. Bitno da se on javio svom voljenom prijatelju.

Screenshot/Instagram

Screenshot/Instagram

Dok Šime vozi zeleni motor, Dejan plovi po cijelom Jadranu, a stigao je sada do Korčule. Ako je suditi po fotografijama s njegovog Instagram Storyja, prošetao se otokom, a sreo i Enisa Bešlagića te Gibonnija na lijepim korčulanskim uvalama. Sa splitskim glazbenikom je pozirao, a sa Enisom snimio i video te nasmijao sve svoje prijatelje. ‘Ne znaš’, komentirao je  Vrsaljko video Dejana i Enisa!

Interne fore ovog dvojca sadrže i ‘ne znaš’ i ‘aj lajk’, a obožavaju i singl ‘Marica’ Daleke obale pa je to jedan od uobičajenih načina na koje se jedan drugom javljaju i na koje se zezaju preko društvenih mreža. Njihovo prijateljstvo osvojilo je sve pa je i internet prepun dokaza njihove prijateljske ljubavi. Lovren i Vrsaljko oduševili su svijet, a ni daljina im ništa ne može.