Home Šport Kuha se transfer Lovre Kalinića na Čizmu, Splićanin mijenja najskupljeg vratara svih...

Kuha se transfer Lovre Kalinića na Čizmu, Splićanin mijenja najskupljeg vratara svih vremena?

SHARE

Dok Karlo Letica u Belgiji tek pokazuje raskoš svog talenta, Lovre Kalinić (28) neupitni je golmanski autoritet i dvije sezone u nizu prvi golman lige. Njegovi poslodavci u Gentu svjesni su da će ga teško zadržati u klubu, ali s druge strane pustit će ga samo za velike novce.

Prošlog su ljeta Gentovi čelnici odbili 15 milijuna eura iz Evertona, tako da se taj iznos u ovom trenutku drži kao startna točka za pregovore.

Dok se u Gentu čeka nova ponuda nekog premierligaša, o Lovri Kaliniću ozbiljno je počela razmišljati Roma. Njezin dosadašnji prvi čuvar mreže Alisson Becker otišao je u Liverpool za nevjerojatnih 70 milijuna eura, tako da Rimljani žurno trebaju novo rješenje, piše Jutarnji.hr.

Njezini čelnici već su obavili nekoliko razgovora po pitanju dovođenja Lovre Kalinića, a sigurno je da im 15-ak milijuna eura odštete ne bi predstavljalo problem. Međutim, Kalinić nije jedini golman koji im je na radaru, tako da treba vidjeti što će donijeti sljedeći dani. Gent – rekli smo – neće žuriti, jer prijelazni rok traje sve do 31. kolovoza, a klasnih golmana na tržištu nema previše..