Home Zanimljivosti Legendarni ljubuški maratonac Zlatko Javorko Mišetić biciklom odvezao dionicu do Čapljine u...

Legendarni ljubuški maratonac Zlatko Javorko Mišetić biciklom odvezao dionicu do Čapljine u čast rođendana Vlade Repca

SHARE

Legendarni ljubuški maratonac Zlatko Javorko Mišetić jutros je biciklom odvezao dionicu od Ljubuškog do Čapljine u čast rođendana Vlade Repca.

Zlatko je u toj svečanoj prigodi, slavljeniku u Čapljini uručio nekoliko lijepih poklona, suvenire iz Međugorja i medalju, a kako kaže, i slavljenik je njega “dobro darovao”, te ga pozvao da mu i ubuduće dođe na rođendane.

Kaže kako je slavljenika i njegovo društvo iznenadio brzinom kojom je stigao u Čapljinu.

“Kad sam stigao dolje, začudili su se da sam stigao za to vrijeme. Dionicu od 20 kilometara odvozio sam za 40 minuta, dakle u prosjeku sam vozio dvije minute po kilometru”, ističe Zlatko, koji dodaje kako je na biciklu nosio i brojne vrećice, koje su mu otežavale vožnju, a i bicikl je “najobičniji model”.

“Ovo je bicikl koji je star 20 godina, dobio sam ga iz Njemačke, da mi je profesionalni bicikl, mogao bih se nositi s profesionalcima”, kaže nam Mišetić, koji dodaje kako je danas, kada se uračuna put do Čapljine i natrag, ukupno prešao 65 kilometara na biciklu.

Na povratku je svratio i na grob prijatelja Žare Vrankića i pomolio se.

Danas nam je najavio kako će uskoro sudjelovati i na maratonu u Zadru koji se održava povodom obljetnice Oluje.

On, inače, trči za rođendane, svadbe, rastave brakova i „nako“.

Za sudjelovanje u proslavama raznih prigoda nema neku fiksnu cijenu, trči badava, a na slavljenicima je hoće li ga skromno počastiti.

Svi koji žele da trči za njih u posebnim prigodama mogu ga slobodno kontaktirati na broj telefona 063/147 612.