Home Zanimljivosti Marin Ćilić se družio s Modrićem na jahti i bacio rukavicu Vrsaljku...

Marin Ćilić se družio s Modrićem na jahti i bacio rukavicu Vrsaljku i Lovrenu: Tražimo još dvojicu za tenis, jedan igra, drugi snima lajvaru…

SHARE

Luda kuća vlada na profilima naših srebrnih nogometnih reprezentativaca na Instagramu, euforija, uzbuđenje, ekstaza, sve moguće emocije koje su prošle kroz njih i navijače još se itekako osjećaju u svim objavama.
Bez obzira što su se svi prepustili zasluženom ljetnom odmoru sa svojim familijama, konci koji su ih zavezali tijekom SP-a u Rusiji i ludilo koje je izazvao svaki njihov doček u svakom hrvatskom gradu još su presnažni.

Još uvijek se i oni, kao i njihovni pratitelji koji se broje u stotinama tisuća, referiraju na “najveće baze” s prvenstva i dana nakon njega, a u tom je filmu očito i naš proslavljeni tenisač Marin Čilić.
Čilić je, naime, na svom profilu objavio fotografiju s jahte u društvu Luke Modrića i uputio poziv “najubojitijem tandemu vatrenih”, Dejanu Lovrenu i Šimi Vrsaljku, čiji su se “liveovi” na Instagramu prometnuli u kultne.
“Tražimo četiri igrača za tenis u parovima, Dejane Lovrene i Šime Vrsaljko. Dok jedan igra, nek drugi snima lajvaru ” – pozvao je Čilić.

Nije trebalo dugo čekati na Lovrenov odgovor.
“Niste loš par, ali zato ja i Šime igramo na Aj Lajk…Bit će zanimljivo!”.
“Haha, i vi ste opasan tandem. Nema druge nego da krenemo laganini, pa ćemo vidjet kome će bit lapapa!” – uzvratio je spremno međugorski tenisač.
Pratitelji su dakako oduševljeni ovom varijantom potencijalnog meča. Sudeći po komentarima, ne zna se čemu se više raduju, igri ili “lajvari” Vrsaljka i Lovrena.
Moguće ipak potonjem…