Home Život Oliver je jednom otkrio što mu je otac zamjerio kad je čuo...

Oliver je jednom otkrio što mu je otac zamjerio kad je čuo “Oprosti mi pape”

SHARE

Napustio nas je velikan hrvatske glazbene scene Oliver Dragojević. S teškom bolešću borio se od prošlog ljeta, zbog čega je morao otkazati veliki koncert u Splitu povodom svog 70. rođendana. Nekoliko mjeseci ranije održao je koncert za pamćenje u zagrebačkoj Areni i tako obilježio 50 godina karijere.

Kao i svaki put, publika je emotivno reagirala na njegov veliki hit “Oprosti mi pape”, a za IN Magazin, Oliver je otkrio što je njegov otac mislio o toj “himni svih očeva” kada ju je prvi put čuo.

“Snimio sam pjesmu i došao mi je pokojni otac i govori mi: ‘ A ti dobri znaš da ja nisam nikada kartao za novac’. A ja njemu govorim: ‘To nije pisano za tebe, to je napisao Zdenko svim očevima. To se odnosi na taj odnos sin – otac.’ On je to shvatio osobno, tako da sam ga morao razuvjeriti”, ispričao je Oliver.

Iako je ostvario niz nevjerojatnih postignuća u svojoj karijeri, Oliver tvrdi: “Moj najveći uspjeh je što mi se čini da sam ostao normalan. Može te prevariti ovo blještavilo scene i možeš zamislit da si netko, vanzemaljac ili svemirac… Ja znam točno, nema zvijezda, nema legendi.”