Home Život HRVAT S KRUNICOM OSVOJIO NAJVEĆI ELEKTRONSKI FESTIVAL ‘Mržnja je odsustvo Boga, ljubav...

HRVAT S KRUNICOM OSVOJIO NAJVEĆI ELEKTRONSKI FESTIVAL ‘Mržnja je odsustvo Boga, ljubav i Bog moji su gospodari’

SHARE

DJ i producent Mladen Solomun već godinama žari i pali svjetskom scenom elektronske glazbe, a ovogodišnji nastup na velikom belgijskom festivalu ‘Tomorrowland’ prepričavat će se dugo vremena.

Nakon što je svoje fanove oduševio nastupima na novosadskom ‘Exitu’, ovaj višestruki laureat ‘Ibiza DJ Awards’ priznanja za ponajboljeg DJ-a u svojim kategorijama tradicionalno se odlučio na eksperimentiranje.

I ove godine je opet oduševio ljubitelje svog specifičnog zvuka. Nakon što je tijekom Svjetskog prvenstva skupio stotine tisuća lajkova podrškom Hrvatskoj na utakmicama polufinala i finala, ovaj rođeni Bosanac (Travnik) pojavio se na festivalu u blizini Antwerpena gdje uživa u stvaranju novih trendova u deep house, deep techno i tech-house žanrovima. A veliki broj hrvatskih i BIH zastava isticao se u masi, naročito fokusiran nakon spomenutog nogometnog Mundijala.

Solomun je odrastao u Hamburgu, poznat je po dolasku na nasumične after partyje, a u zadnje vrijeme ponosno ističe i hrvatsko podrijetlo. Kao i krunicu tijekom belgijskog nastupa koju je dodatno apostrofirao posljednjim singlom u drugom festivalskom setu sa stihovima ‘Mržnja je odsustvo Boga, ljubav i Bog moji su gospodari’. Paralelno je zaključio i suradnju s poznatom video igrom GTA, točnije Rockstar Games koji mu je napravio misiju za zajednički projekt singl ‘Costumer is King’. Kako je Solomun uvijek rado viđen gost i na Jadranu, ljubitelji elektronike moći će ga gledati već na paškom Sonusu koji na raspored dolazi u drugoj polovici kolovoza.