Home Zanimljivosti Poznati bodybuilder snima spot u Ljubuškom

Poznati bodybuilder snima spot u Ljubuškom

SHARE

Ljubuški dragulji, vodopad Kravica i Koćuša na rijeci Trebižat te Stari grad osnivača Hercegovine Kula hercega Stjepana često svojom ljepotom privukao poznate i navedu ih na zamisao da tu snime svoj videouradak.

Ovaj put riječ je o poznatom međunarodnom bodybuilderu Tiboru Ferencu koji će ovih dana sa svojom ekipom snimati profesionalna video na području općine Ljubuški.

Snimati će se 7-8 videa po trajanju od 25-30 minuta, a reklame će se na sve moguće načine prezentirati na teritoriju Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije i Crne Gore.

Višestruki državni i svjetski prvak Tibor Ferenc je podrijetlom iz Ljubuškog, a trenutno živi u Osijeku, piše Ljportal.com

 

 

„Jednostavno ovaj grad je ostao u meni od malena i među svojim ljudima se osjećam sretan. Proputovao sam dosta po svijetu i vjerujte mi nigdje nema bolji ljudi kao naših, ta dobrota, energija, ambicija je za poželjeti. Ove prirodne ljepote i simboli što okružuju ovo mjesto, Kravice, Koćuša, Stari Grad i druge ljepote su jednostavno za poželjeti“, rekao je Tibor Ferenc za Ljubuški portal te poručio „Svima mladima i onima koji se bave fitnessom i bodybuildingom savjetujem da nikad ne odustaju, jer ništa ne dolazi preko noći, samo budite ustrajni i uporni i imajte i želju za uspjehom“.