Home Zanimljivosti Nude 2.500 dolara za jedan “poslić” na svojoj svadbi, ali niko se...

Nude 2.500 dolara za jedan “poslić” na svojoj svadbi, ali niko se ne javlja

SHARE

Svi mladenci žele da im dan vjenčanja prođe onako kako su zamislili, a mnogi ne žale vremena ni truda da pronađu rješenje za sve ideje koji će njihov poseban dan učiniti još posebnijim.

Ovaj par je malo zapeo s jednom “sitnicom” koja bi im trebala osigurati uspomene za budućnost. Naime, iako su zaručeni još od 2016., a vjenčanje bi se trebalo održati u septembru ove godine, nisu uspjeli pronaći snimatelja voljnog zabilježiti njihovu prvu bračnu noć.

Na internetskoj stranici bark.com objavili su oglas u kojem navode da su za tu uslugu spremni izdvojiti 2.500 dolara. Naveli su i svoje poteškoće u pronalasku prve osobe.

“Još od zaruka, složili smo se kako želimo da netko snimi našu prvu bračnu noć, no do sad nismo uspjeli pronaći nekog tko bi pristao i osjećao se ugodno u toj situaciji. Prvo smo pitali snimatelja koji će snimati naše vjenčanje, no on je rekao da nikad nije radio tako nešto i da mu je to neugodno”, napisali su oni.

Objasnili su da bi snimanje trebalo početi oko jedan iza ponoći i završiti u tri ujutro, no da se vrijeme može pomaknuti ovisno o trajanju proslave. Također su naglasili da žele profesionalno snimanje s osvjetljenjem koje će se unaprijed postaviti u dvorani.