Home Zanimljivosti ŽANAMARI I SUPRUG SE PREPUSTILI STRASTIMA NA TULUMU, RADE BEBU? ‘Maky vreba,...

ŽANAMARI I SUPRUG SE PREPUSTILI STRASTIMA NA TULUMU, RADE BEBU? ‘Maky vreba, Gaby hoće bracu’

SHARE

Pjevačica i njezin suprug zaigrali su se pred objektivom fotoaparata, a ‘Žaky’ je dala naslutiti i da rade na još jednom djetetu.

Žanamari Perčić često ističe koliko voli svog supruga Marija. Nedavno je otkrila da se zaljubila u njega čim ga je upoznala, a vjenčali su se već nakon godinu dana veze. Imaju i kćer, Gabrijelu, a čini se da rade na još jednom djetetu – i da za to ne biraju ni vrijeme ni mjesto. Naime, par se malo zaigrao pred objektivom fotoaparata koji ih je uhvatio u strastvenom klinču.

“Party na krovu! Al’ budimo realni – ovako izgledamo 90 % našeg budnog vremena! Maky vreba, Žaky nekad sudjeluje, a nekad bježi po kući pokušavajući skuhati ručak, oprati robu, nahraniti dijete ili spremiti se za nekud! Nije lako”, napisala je pjevačica.

‘Gaby hoće bracu’

U heštegovima se unaprijed obračunala s potencijalnim hejterima. “Sramota”, “Hejteri na aparatima”, “Sram nas bilo”, “Tko vam čuva dijete”, “Kakva si ti majka”, nanizala je pjevačica moguće kritike te otkrila: “Gaby hoće bracu”.

Žanamari i Mario su se upoznali kada je on postao basist u njezinom bivšem benduJ’Animals. U braku su četiri godine. Imaju kćerkicu Gabrijelu, a ako je vjerovati Žakynim heštegovima, razmišljaju o proširenju obitelji.