Home Zanimljivosti Ljubav je na selu: Vatroslav i Hercegovka Valentina očekuju prvo dijete

Ljubav je na selu: Vatroslav i Hercegovka Valentina očekuju prvo dijete

SHARE

Kad smo saznali da sam trudna, bili smo oboje sretni jer smo to i htjeli oboje s obzirom na to da jako volimo djecu, rekla je sudionica emisije “Ljubav je na selu” Valentina Curić (26).

Valentina i Vatroslav Tijan (41) upoznali su se na snimanju i odmah “kliknuli”. Ovo je još jedan par iz emisije koji će postati roditelji. Počeli su živjeti skupa u veljači ove godine i jako se vesele bebi.

foto: Morana Lerga

Par je presretan zbog prinove i odmah su se pohvalili na Facebooku.

– Htjela sam da još pričeka i ne javlja svima, ali Vatroslav više nije mogao šutjeti. Morao se pohvaliti sretnom vijesti na društvenim mrežama – priča Valentina.

foto: RTL televizija

Krevetić i kolica još nije izabrala jer, kaže, ne želi ništa kupiti prije nego što sazna spol. Planiraju se vjenčati na ljeto iduće godine.

Početnu tugu i šok nakon razvoda kratkog braka Valentina Curić zamijenila je zabavom i modom.

„Jednostavno se nismo slagali. On nije bio spreman za brak i obitelj i više je volio provoditi vrijeme sa svojim društvom!“, kazala je Valentina te dodala da, bez obzira na sve, svoj dan vjenčanja smatra najsretnijim danom u životu.

Kaže kako joj samački život godi, no jednog bi dana voljela pronaći pravu ljubav. Čini se kako je plavokosa ljepotica pronašla recept za liječenje ljubavnih boli jer je iskru osjetila čim je ugledala Vatroslava, kod kojeg se i prijavila u showu „Ljubav je na selu“.

„Nadam se da ću drugi puta birati pametnije i da će me budući odabranik voljeti onoliko koliko i ja njega. Upravo sam u Vatroslavu vidjela jednog ozbiljnog i sposobnog muškarca koji je u potrazi za ženom koja je spremna za brak, a ja se nadam da će on postati baš taj muškarac kojeg sam ja tražila!“, iskreno će Valentina.

Okružena obitelji i dragim prijateljicama, Valentina nije skidala osmijeh s lica, pa je nakon faze tugovanja pokazala da je sada ipak bolje. Osim što bi mladu Hercegovku mogao osvojiti muškarac koji bi joj prije svega bio oslonac u životu, dodaje kako voli one muškarce koji drže do sebe.

Baš zato što simpatična plavuša prati trendove i voli modu, ni ne čudi činjenica da slobodno vrijeme provodi u shopping-centrima, ali i na castinzima.

„Obožavam se fotografirati i pozirati, pogotovo kada je riječ o modnom izražavanju. A nekim sam zlatarnicama u svome gradu bila i zaštitno lice“, dodaje mlada Hercegovka koja jedva čeka novi sličan posao.