Home Crna kronika Mladi motociklist preminuo od posljedica sudara u Mostaru

Mladi motociklist preminuo od posljedica sudara u Mostaru

SHARE

Dvadesetčetverogodišnji I.L. je preminuo u nedjelju u 18.50 na odjelu za Odjel za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje

Kopirati Usljed teških tjelesnih ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći koja se prošli tjedan dogodila u Mostaru, u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici (SKB) Mostar je preminuo I.L (1994.) vozač motora.

”Dvadesetčetverogodišnji I.L. je preminuo u nedjelju u 18.50 na odjelu za Odjel za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje”, rečeno je za Bljesak.info iz SKB Mostar. Prometna nesreća dogodila se u ponedjeljak 30. svibnja kada je motorist, nakon što je udario u vozilo Citroen C4, podletio pod kombi.

Citroen i motocikl Suzuki su se kretali iz smjera grada prema jugu, te je u jednom trenutku motor udario u zadnji lijevi točak Citroena, a potom se odbio na drugu stranu magistralne ceste M-17 i udario u kombi vozilo.

Na mjestu nesreće su bili službenici Policijske uprave Mostar, kao i osoblje Hitne pomoći. Dežurna tužiteljica je nakon nesreće za Bljesak.info kazala kako je  mladić 1994. godište, te da je s područja općine Prozor.

“Sva tri motorna vozila će biti izuzeta u krug Policijske uprave Mostar, te će narednih dana biti urađeno vještačenje tehničke ispravnosti svih izuzetih vozila”, rekla je tada  tužiteljica.

Bljesak.info